Cu toate că există o variantă digitală pentru orice, schimbul de cărţi de vizită este un obicei adânc înradacinat în interacţiunea dintre oamenii de afaceri. Fie că întâlneşti un potenţial client pentru prima oară, fie că participi la un eveniment de networking, cartea ta de vizită este un factor cheie pentru o primă impresie bună. O carte bună de vizită ar trebui să înglobeze toate elementele specifice companiei tale – un lucru nu foarte uşor avand în vedere că măsura standard este de 9 pe 5 centimetri.

În toate domeniile, imaginea  reprezintă un pilon esenţial pe care se bazează buna desfăşurare a unui proiect ori a unei campanii. Flyere, bannere sau cărţi de vizită – acestea, şi nu numai, reprezintă modul în care informaţia ajunge de la brand la client. În ultimul deceniu au apărut o multitudine de tehnici sau aparate de personalizat orice serviciu, în special cărţi de vizită.

Comunicarea eficientă şi susţinută garantează rezultate de calitate. De aceea, e bine să te îndrepţi către oameni cu experienţă pentru a te asigura că faci alegerea potrivită pentru brandul tău. Noi iţi propunem Luxury Cards, un serviciu de printing exclusivist dedicat luxului şi perfecţiunii in cărţii de vizită.

Selecţia cuprinde o gamă variată de modele. De la cele mai simple, de carton colorat, imprimat prin – serigrafie, folio, letterpress sau print digital, la cele mai complexese, spre exemplu, cea cu model de lac selectiv. Această tehnică este folosită în general pe cartoane mate colorate în masă. Lacul selectiv este un finisaj rafinat ce se aplică „selectiv” peste o parte din elementele cărţii de vizită. Efectul obţinut este deosebit prin diferenţa vizuală şi tactilă a celor doua suprafeţe (cea mată şi cea lucioasă).

Timpul de lucru variază în funcţie de finisajele şi cartonul ales. Mai mult decât atât, marea majoritate a cărţilor de vizită de la Luxury Cards se fac manual. Pentru că obiectele de lux nu se fac niciodată în grabă. Odată ce te-ai hotărât la ceva, nu-ţi face griji de transport. Produsele vor ajunge prin curierat rapid în orice oraş din ţară.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Parteneri

Luxury is in each detail

Treci peste etapa de învățăcel și îți propui să devii self employed, un angajat model sau pur și simplu vrei ca întreaga ta imagine să emane profesionalism, deci fii atent la orice mic detaliu. Pentru Read more…

Parteneri

Let’s get professional

Să ne imaginăm următoarele situații: ai terminat arhitectura și vânezi cele mai mișto proiecte; ai terminat HR și cauți cea mai faină companie; ai terminat vânzări și urmează să iei cu asalt piața de imobiliare Read more…

Parteneri

Business cards can speak louder than words

Deși tehnologia a evoluat semnificativ de-a lungul timpului, iar aproape totul s-a digitalizat, cărțile de vizită au rămas o componentă indispensabilă în comunicarea dintre oameni și, implicit, în afaceri. La început, cărțile de vizită au Read more…