Proiecte

În cadrul Asociației PRIME, fiecare departament aduce un aport unic și creează experiențe memorabile pentru membrii săi. Toate echipele noastre contribuie la organizarea unor proiecte inovatoare, care îmbină creativitatea cu profesionalismul. De la workshopuri și târguri de joburi, la evenimente de teambuilding și podcasturi interactive, PRIME îți oferă ocazia să te dezvolți și să experimentezi adevărata muncă în domeniul Comunicării.

PR

Let’s talk about PR! În departamentul de PR înveți cum să faci cele mai cool postări pentru Social Media, cum să scrii cele mai fresh articole pentru blog, dar mai ales cum să faci o revistă de la 0.

Dacă tot am pomenit de revistă, la departamentul de PR, revista a devenit deja o tradiție. Cu peste 16 ediții tipărite la activ și evenimente de lansare, PR FWD este singura revistă realizată integral de studenți pasionați de Comunicare și Relații Publice. De la concepte creative și rubrici atent gândite, până la interviuri cu oameni relevanți din domeniu, toate fac posibilă realizarea revistei.

Ești gata să simulezi munca de agenție, but in a fun way? Aruncă un ochi pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

HR

Departamentul de HR: more than just HR, we bring the fun to PRIME! Aici, ne ocupăm de evenimentele care aduc toți membrii împreună și îi fac să se cunoască, să lege prietenii și să creeze amintiri de neuitat. 

First things first: Petrecerea Bobocilor! E momentul în care dăm startul anului și toți bobocii își fac debutul oficial în PRIME. Aici încep să curgă poveștile, te simți instant parte din familie, iar muzica devine soundtrack-ul prieteniilor care abia încep.

Școala de Iarnă (SDI), teambuildingul asociației, e next level fun! Trei zile la munte pline de activități interactive, bazate pe concepte fresh din Comunicare, dar și pe team spirit. Seara, bineînțeles, petrecerile sunt de neratat. Și, fun fact: mereu ne strângem la un foc de tabără care aduce oamenii mai aproape.

Alumni Night este despre celebrarea foștilor #humansofPRIME, care sunt oficial alumnizați într-un eveniment plin de emoție și good vibes. Este ocazia perfectă să ne reamintim împreună de toate momentele frumoase trăite în asociație și să ne arătăm recunoștința pentru cei care au contribuit la povestea PRIME.

Marketing

Marketing, the one with sponsorships, locul unde cele mai cool parteneriate și colaborări dau viață celor mai tari evenimente marca PRIME!

Marketingul nu e doar despre creativitate, ci despre cum să o pui în mișcare! Aici înveți să comunici eficient, să negociezi like a pro și să evoluezi într-un mediu fun, unde nu există răspunsuri corecte sau greșite, ci doar endless opportunities!

Și asta nu e tot! Avem și cel mai tare podcast, PRIME O’clock, unde întâlnești invitați super cool, de la oameni specializați în domeniu până la influenceri mega cunoscuți! Ai ocazia să vezi live cum se produce un podcast și, cine știe, poate chiar să fii moderatorul următorului episod!

Curios să afli mai multe? Check out canalul nostru de YouTube.

Art Design

În departamentul de Art Design, creativitatea nu are limite! Suntem responsabili pentru toate materialele vizuale care fac asociația să se remarce. De la postări pentru social media, până la afișe și reviste tipărite, totul trece prin mâinile noastre. Dacă îți place să dai viață ideilor prin culori, forme și elemente unice, aici este locul unde îți poți dezvolta latura artistică și poți construi un portofoliu cu proiecte reale, recunoscute în lumea Comunicării.

Pe lângă muncă practică, ne axăm mult pe învățare și dezvoltare. Organizăm workshopuri și traininguri cu oameni care au experiență reală în domeniu și care sunt gata să împărtășească tips & tricks din industrie. Fie că ești la început sau ai deja o bază solidă în graphic design, vei găsi mereu ceva nou de învățat și oportunități de a-ți perfecționa stilul.

Ești pregătit să faci parte dintr-o echipă creativă și să îți explorezi potențialul? Take a peek at our creations!

PR&Ad Fair

Let’s be fair – poate fi destul de dificil să îți găsești un job în Comunicare la început de drum. Tocmai din acest motiv există PR&Ad Fair: studenți, agenții și posturi entry-level, all in one place.

Dacă te alături și tu echipei, vei vedea cum este să organizezi cel mai fresh târg de joburi din domeniu. Organizat de studenți, pentru studenți. Ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție, and there are many more to come.

Te-am făcut curios? Poți afla mai multe pe paginile noastre de Instagram șFacebook.

Visually Speaking

Artă, Comunicare, speakeri din domeniu și subiecte interactive? Visually Speaking este evenimentul care le reunește pe toate la un loc.

Dacă ești creativ și ai o înclinație spre zona artistică, acum ai ocazia să contribui la următoarea ediție a evenimentului Visually Speaking. Locul unde Arta și Comunicarea fac un combo de neratat.

Tu ce mai aștepți? Aruncă o privire pe paginile noastre de Instagram și Facebook  să vezi dacă te-am convins.