Ce este PRIME?

PRIME România este prima asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din România, cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de evenimente și voluntariat.


Dacă entuziasmul, dorința de a evolua și pasiunea pentru domeniul Comunicării te definesc, intră în una dintre cele șase echipe și devino #humanofPRIME!PR

Ești pasionat de scris sau rețele sociale? Hai în departamentul de PR și exersează-ți creativitatea! 


Anual, lansăm revista online PR Forward în cadrul unui eveniment unde studenții iau contact cu profesioniștii din domeniul Comunicării și descoperă secretele lor. Să nu uităm de paginile de Social Media, cât și de site-ul PRIME România, care au nevoie de oameni cărora le place să se joace cu tastatura, să redacteze și să le managerieze.

HR

Departamentul de HR, cel mai petrecăreț dintre toate, îți oferă cele mai frumoase experiențe în cadrul asociației!


Mereu puși pe organizare, mai ales când vine vorba de petrecerile interne - Petrecerea Bobocilor, Școala de Iarnă, Alumni Night - îmbinăm munca cu distracția și nu ne plictisim niciodată. Tot aici înveți să le iei colegilor tăi de an un interviu, să interacționezi cu oamenii și să consolidezi marea familie #humansofPRIME.


ART DESIGN

Creativitatea ta prinde formă pe coli de hârtie sau layere ale paginilor digitale? Dezvoltă-ți noi skill-uri și fă cunoștință cu departamentul de Art Design, cel mai colorat dintre toate!


Alături de noi, participi la brainstorminguri și traininguri, te împrietenești cu Photoshop și Illustrator și realizezi cele mai catchy materiale de promovare ale evenimentelor PRIME România.MARKETINGStrategia de colaborare cu partenerii nu ar exista fără pasiunea de a lucra cu oamenii și atenția la micile detalii ale departamentului de Marketing! 


Chiar dacă ne asigurăm că parteneriatele merg conform așteptărilor și că bugetul fiecărei echipe PRIME România este optimizat, skill-urile de negociere, research și organizare de evenimente nu sunt deloc ignorate la noi în departament.


PR&AD FAIR

Din 2010 ajutăm tinerii cu potențial să ia contact cu cele mai mari agenții din domeniul Comunicării. Do we need to say more?  


Dacă îți plac provocările și vrei să îți dezvolți skill-urile de organizare, hai în echipa PR&Ad Fair și lansează singurul târg de joburi entry-level și intershipuri în domeniul Comunicării, din țară. Ia cu tine replicile witty în limba engleză, iar noi venim cu brieful ala cool care te ajută să te dezvolți!

VISUALLY SPEAKING

Departamentul de Creație din agențiile de Publicitate s-a mutat la Visually Speaking!


Dacă pasiunea ta se rezumă la a-ți așterne creativitatea pe foaie, fie prin cuvinte sau splash-uri de culoare, hai în echipa de organizare Visually Speaking și descoperă cel mai artsy eveniment marca PRIME România.