În fiecare dintre cele cinci departamente, PR, Marketing, HR, Events sau Art Design, poți să-ți descoperi pasiunea și să o dezvolți. Ceea ce definește un human of PRIME cu adevărat este dorința de a evolua, de a se descoperi pe sine și de a se pregăti pentru un viitor în domeniul Comunicării. PR este departamentul unde îți poți pune în practică pasiunea pentru scris, în timp ce HR-ul îți asigură experiențe cât mai frumoase în cadrul asociației. 

Art-ul pune la punct tot ceea ce înseamnă vizual, Events-ul se face remarcat prin organizarea unor evenimente unice și reușite, iar Marketing-ul se asigură că parteneriatele merg conform așteptărilor și în același timp organizează singura petrecere externă marca PRIME.

Experiența PRIME te ajută să-ți găsești domeniul și jobul dorit. La PR&Ad Fair ai șansa de a organiza singurul târg de joburi și internshipuri din domeniu din România, iar Congresul Național al Studenților de la Comunicare reunește tineri din toată țara, oferindu-le două zile pline de workshopuri și conferințe.

PR Tea & AD Cookies este cel de-al treilea eveniment în cadrul căruia poți contribui la realizarea unor evenimente periodice. În cadrul acestora au loc discuții libere în care te întâlnești cu Publicitatea, PR-ul și specialiștii din agenții în care sursele de campanii geniale și tips&tricks vin la pachet cu un boost de energie și o porție de ceai și prăjituri amestecate cu Advertising de calitate.

Pentru mai multe detalii despre activitatea și proiectele asociației, treceți prin toate secțiunile site-ului primeromania.ro, urmăriți pagina de Facebook PRIME România și contul de Instagram @humansofprime.