Ce este PRIME?

PRIME România este prima asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din România, cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de evenimente și voluntariat.

Dacă alegi să devii un #humanofPRIME și să intri în una dintre cele șapte echipe (PR, HR, Art Design, Marketing, CNSC, PR&Ad Fair sau Visually Speaking) poți să-ți descoperi pasiunea și să-ți îmbunătățești skill-urile.

Un #humanofPRIME e definit de entuziasm, dorința de a evolua și pasiune pentru domeniul Comunicării.PR

Fă cunoștință cu departamentul de PR, plin de provocări și foarte multe lucruri noi de învățat,

într-un mod foarte funny, unde îți poți pune în practică pasiunea pentru scris. Aici scriem pe blog, redactăm articole și ne punem toată creativitatea în ele, pentru a le face cât mai interesante.

Departamentul de PR organizează evenimentul de lansare al revistei PR Forward, revistă online realizată integral de către studenții de la Comunicare, unde ai ocazia să iei interviuri oamenilor din domeniu, să te gândești la strategii de promovare a evenimentului și să-ți provoci creativitatea și imaginația. Nu în ultimul rând, paginile de Social Media PRIME România au

nevoie de oameni creativi, spontani cărora le place să se joace cu tastatura, să redacteze și să le managerieze.

HR

Departamentul de HR, cel mai petrecăreț dintre toate, îți oferă cele mai frumoase experiențe în cadrul asociației. Sunt mereu puși pe organizare, mai ales când vine vorba de petrecerile interne.

Îmbină munca cu distracția, nu se plictisesc niciodată, aici înveți să le iei colegilor tăi de an un interviu, vei interacționa cu oamenii și vei simți că faci parte din marea familie #humansofPRIME. Nelipsite sunt și organizarea teambulinding-urilor, cel mai mare și distractiv fiind Școala de Iarnă, unde vei întâlni o mulțime de activități precum: competiții între echipe, distracție, dans, prieteni, jocuri și timp liber.

MARKETING

Lucrul în echipă este cea mai mare calitatea a departamentului de Marketing, asigurându-se că parteneriatele merg conform așteptărilor. Aici bugetul asociației este asigurat prin obținerea de sponsorizări, deprinzând astfel skill uri de Comunicare prin contactări și negocieri.

Research-ul este de nelipsit, cunoscând întotdeauna toate strategiile noi de pe piață. În același timp, organizează singura petrecere externă marca PRIME, o petrecere explozivă a studenției care încheie cu succes anul PRIME.

ART DESIGN

Dezvoltă-ți noi skill-uri și fă cunoștină cu departamentul de Art Design, cel mai colorat dintre toate, unde se pune la punct tot ceea ce înseamnă vizual. Cel mai puternic tool este creativitatea, aici se dau frâu conceptelor, brainstorming-urilor, apoi ideile se transpun printr-un vizual. Te vei împrieteni cu Photoshop-ul și Illustrator-ul realizând cele mai catchy vizualuri.

Echipa ArtDesign dă culoare conceptelor departamentelor și a celorlalte proiecte PRIME. Aici se învață mai multe tehnici, tool-uri, dezbateri întregi pentru concepte de afișe și teambuilding-uri pline de entuziasm.

CNSC

Congresul Național al Studenților de la Comunicare este cel mai mare eveniment anual marca PRIME, care constă în două zile de conferințe, workshop-uri și studii de caz. În fiecare an se pun în lumina reflectoarelor ultimele tendințe din Comunicare și tehnologie care se îmbină perfect cu spritul dinamic și fresh pe care îl oferă CNSC tuturor paricipanților.

De la an la an, îți oferă o experiență completă de dezoltare și ocazia perfectă de a intercționa cu cei mai buni speciliști. Descoperă ce se află în culisele organizării unui eveniment de proporții, de la brainstorming la gestionarea conferințelor și a workshop-urilor din cadrul celor două zile CNSC!


PR&AD FAIR

PR&Ad Fair este singurul târg de joburi și intershipuri în domeniul Comunicării entry-level din țară. În fiecare an, în cadrul târgului se regăsesc agenții de PR, Publicitate și Marketing din București, care sunt dornice să ofere posibilitatea participanților să fie introduși în lumea posibilităților, să primească oferte de job și să interacționeze cu speciliștii din domeniu.

Conceptul creativ este unul nou, de la an la an, iar evenimentul se întinde pe două zile care încep cu câte o conferință scurtă și interactivă. Evenimentul beneficiază de o vizibilitate mare în mediul online, prin intermediul site-ului oficial, blogului și al paginilor de Facebook și Instagram. Contribuie și tu la crearea unei relații strânse între studenți și cele mai mari agenții din domeniu!

VISUALLY SPEAKING

Visually Speaking este cel mai nou eveniment marca PRIME România care pune în prim-plan importanța comunicării vizuale în sfera publicității, prin rezolvarea unui brief de creație. Evenimentul este împărțit în două zile la diferență de o săptămână. În prima zi deschiderea evenimentului se face cu o conferință în care se dezbate conceptul, apoi speakerii prezintă brieful către participanți, continuând cu debrifingul provocării.

A doua zi a evenimentului începe cu o conferință scurtă în care speakerii explică pe larg modalitatea prin care se execută corect, întreg procesul creativ, apoi fiecare participant își prezintă lucrarea.