Meșterul Manole – O bere de legendă

Ce ar fi o lume lipsită de legende și povești? Povestea berii Meșterul Manole începe odată cu anul Centenarului Marii Uniri, când s-a finalizat rețeta unei beri de legendă. În folclorul românesc, se găsesc peste 200 de variante ale Legendei Meșterului Manole, iar numitorul comun al acestora este mitul jertfei pentru creaţie. Pentru orice lucru creat, jertfești ore de muncă, de cercetare, de teste. Iar munca a dat roade, căci acum oricine poate găsi sortimentul preferat de bere din gama brandului.

Unde pot fi oare descoperite cele mai interesante peripeții și cele mai dramatice povești, dacă nu la o întâlnire cu cei mai buni prieteni? După pandemia care a dat peste cap noțiunea de „socializare”, nimic nu putea readuce pe culmile succesului o petrecere reușită decât o bere pe măsură.

Prietenii noștri de la Meșterul Manole sunt cei ce reușesc să aducă oamenii împreună și să îi facă să petreacă, creând noi amintiri. Aceștia au avut grijă de atmosfera celui mai așteptat eveniment intern PRIME, Școala de Iarnă, iar la sfârșitul fiecărei zile, o bere Meșterul Manole era premiul dorit de fiecare participant. Pentru că au un sortiment vast potrivit tuturor gusturilor, fiecare și-a găsit ușor berea preferată. „Buchetul Anei”, un sortiment puțin mai light, a fost perferat  de către fete datorită gustului aparte cu note florale. Băieții, în schimb, au ales aromele mai puternice de hamei, pe care le-au regăsit ușor în „Lagar Viguros”. Iar, berea brună „Lager Arămiu” nu a lipsit nici ea, fiind preferată alături de cea blondă – „Lager Artizanal” – de către toți petrecăreții și servind ca inspirație în pauzele de socializare dintre piese.

Pe site-ul lor poți descoperi și tu gama vastă de produse, făurite cu pricepere de berari iscusiți și poți alege să spui povestea distracției tale într-un mod autentic. Dă gust petrecerii tale cu o bere răcoritoare de la Meșterul Manole și trăiește o seară de legendă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *