5 experiențe de festival pe care nu trebuie să le ratezi

 

Știm că vremea nu prea anunță sosirea anotimpului cald, dar suntem siguri că deja vă faceți planuri împreună cu prietenii voștri pentru vara ce urmează. Lunile cele mai călduroase ale anului ne duc cu gândul la acea lume nouă care se naște din dragostea pentru muzică și concerte. Artiștii voștri preferați, jocuri de lumini, lasere, sclipici, steaguri care se zăresc într-o mulțime de oameni armonios închegată – toate acestea, într-un singur loc: la festival. Dacă vreți să trăiți o experiență unică, trageți cu ochiul la recomandările noastre pentru 2018.

1. Summer Well

Summer Well îți deschide porțile către muzica  Indie, Reggae, Electro și Folk. Dacă ai nevoie de un getaway weekend, am găsit festivalul perfect pentru tine. Poate credeți ca un weekend nu va fi suficient, dar Summer Well te va introduce într-o atmosfera pe care cu siguranță nu o vei uita. The Kooks, Bastille și Cigarettes After Sex vor urca anul acesta pe scena de la Summer Well. Încă nu ți-ai luat bilet?

2. UNTOLD

Anul trecut, The Dragon’s Nest a dominat scena, iar cei 5 Wizards ne-au îndrumat pașii în lumea plină de surprize a Untoldului. Oare cu cine ne întâlnim anul acesta? Să fie oare The Alpha Pack? Untold este cel mai mare festival din România și, fără îndoială, o experiență pe care nu trebuie să o pierzi. Cei mai mari DJ-ii ai lumii vin să împartă dragostea și pasiunea pentru muzica House, Trance și Electro timp de 4 zile și 4 nopți.

3. Electric Castle

Știm cu toții că nu poți să pleci la Electric fără cizme de cauciuc și fără pelerină. La castelul Banffy din Bonțida, muzica se aude neîncetat timp de 5 zile, spre sfârșitul lunii iulie. Însă, Electric Castle nu este doar despre muzică. Este o combinație între arta și tehnologie care se regăsește în special în concepte vizuale. Iar adevărata provocarea este ploaia care, deși încearcă să împiedice acest festival, a devenit parte din experiența unică Electric Castle. Mai ai motiv să stai pe gânduri?

4. Sunwaves

Dacă you’re more of a seaside person, nu trebuie să ratați Sunwaves. Au pregătit pentru voi DJ care nu vă vor dezamăgi și vor mixa ore în sir. Muzica răsună timp de 5 zile pe plajă, iar tot ce trebuie voi să faceți este să vă luați prietenii, biletele și să dați o fugă la mare. Cu siguranță beat-ul sună mai bine pe fundalul unui răsărit la mare, nu-i așa?

5. PRIMĂVĂRATIQ – Un festival într-o petrecere

Nerăbdători să ajungeți la festival anul acesta, dar mai sunt câteva luni până atunci, iar bugetul trece ușor-ușor pe minus? Anul acesta, ne-am gândit să aducem noi festivalul la voi. Ia-ți gașca de prieteni și vino la PRIMĂVĂRATIQ! Ne întâlnim joi, 15 martie, la HYPE Bar, începând cu ora 21:00. La petrecere vei avea parte de muulte surprize printre care șansa de a câștiga o invitație dublă la Summer Well 2018 oferită de prietenii noștri de la MyTicket! Prețul biletului este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *