Agende mici pentru idei mari

Se spune că ideile bune se trec prima dată pe foaie pentru a putea fi puse sub lupă mai târziu. Însă, ce se întâmplă dacă ai mai multe idei bune decât foaia ta poate duce? Prietenii noștri de la Tipografia Global Print ne-ar da următorul de sfat: cumpără-ți o agendă personalizată

Agendele sunt acele caiete mici în care se țin ideile mari, iar noi împreună cu unii dintre cei mai creativi tipografi știm foarte bine că un tânăr, fie el și alumn PRIME, are nevoie de un loc unde să-și transpună gândurile.

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, Global Print a luat parte la evenimentul dedicat alumnilor de anul acesta, dând dovadă de profesionalism și încredere. Venind cu o gamă largă de produse, ei dau viață ideilor mari și aduc zâmbete pe chipul persoanelor dragi.

Noi am ales agendele acestei tipografii ca fiind arme pentru zilele însorite, dar fără inspirație și ca loc de refugiu în zilele ploioase. Dar mai ales, oglinzi pentru amintirile alumnilor noștri dragi.

Alumni Night a fost seara în care Global Print a oferit șansa viitorilor alumni de a-și scrie povestea mai departe, de a așterne pe foaie noile experiențe, ideile spontane și poate răspunsul la întrebarea „How I met future ME?”, care trezește în fiecare  dintre noi o sumedenie de amintiri nostalgice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *