And So… The Adventure Begins

Au trecut doi ani de pandemie în care timpul parcă ar fi stat în loc, în care interacțiunea între oameni a fost sistată și internetul ne-a devenit cel mai bun prieten. Acum, mai mult ca niciodată, e momentul să redescoperim how to feel alive again, să resimțim adrenalina deciziilor instantanee și curajul de a spune „Da!” noilor provocări. Membrii PRIME s-au conformat, și-au ales destinația și au pornit plini de entuziasm spre o nouă aventură: Tembuildingul asociației sau Școala De Iarnă – cum o numesc chiar veteranii.  

Cu toții dorim să trăim momente magice pline de însemnătate care să fie păstrate pentru mult timp în sufletul nostru. Partenerii noștri de la SafeShop sunt cei care ne-au oferit această posibilitate, dăruindu-ne mini-jurnalele lor de călătorie, ideale pentru a transpune pe hârtie toate  sentimentelor trăite în PRIME Winter Camp. Jurnalele vintage, lucrate manual, sunt prevăzute cu o copertă din piele ecologică, inscripționată cu detalii elegante și dispun și de o amuletă norocoasă, pregătită să îi protejeze pe #humansofPRIME de task-uri întârziate și de lipsa creativității. 

Pe site-ul SafeShop.ro orice aventurier poate găsi toate instrumentele necesare pentru a captura fiecare moment special de pe parcursul său. De asemenea, site-ul dispune de o gamă largă de articole și repezintă destinația perfectă ce merită explorată de orice pasionat de drumeții,aventuri și nu numai.

Cei mai creativi și norocoși #humansofPRIME au câștigat cele 10 jurnale, în urma unor activități tematice, iar de crearea amintirilor s-a ocupat echipa departamentului de HR. Aceștia s-au asigurat că, la sfârșitul aventurii Școlii de Iarnă, momentele frumoase vor fi de ajuns de numeroase pentru a umple paginile vinile ale jurnalelor de călătorie realizate de cei de la SafeShop.

Indiferent de aventura pe care ai început-o, nu uita să faci un popas pe SafeShop.ro și să aduni cele necesare pentru a transforma momentele frumoase de azi în amintirile de mâine. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *