Apo11o – Ascensiunea către succesul în Comunicare

3… 2… 1… Gata de lansare? A sosit timpul pentru îmbarcare, o nouă ediție PR Forward e gata să decoleze către succesul în Comunicare. Echipa de PR din PRIME a gândit pentru anul acesta, cu ocazia împlinirii a 11 ediții de PR Forward, o călătorie la bordul rachetei Apollo 11!

Având experiența celor zece numere în spate, și anul acesta am venit cu un concept fain după multe runde de brainstorming, de adaptări ale conceptului și de research. Ne-am imaginat Comunicarea ca o rachetă complexă și ne-am pus în postura unui inginer aerospațial ce vrea să se asigure că fiecare piesă din mecanism funcționează. Am găsit prin Universul Comunicării campanii impresionanteoameni pasionați din industrie și multe agenții ce deja au succes dincolo de Sistemul Solar, dar și agenții noi de PR și Publicitate ce promit un viitor strălucit.

Tot ce ne-a trebuit a fost o echipă pasionată și creativă, a cărei energie a fost focalizată pe lansarea cu succes a revistei. Conceptul de Apollo, pe cât de frumos, pe atât de complicat, ne-a pus în față atât provocări, cât și satisfacții. Ca orice început, primii pași au fost cei mai dificili, am stabilit cele mai mici detalii, ca o mica echipă NASA de Comunicare.

Odată gata biletele de îmbarcare și ultimele detalii, am dat chemarea și primii pasageri deja au venit. Printre cei care au ales să pornească cu noi în cea mai cool rachetă a Comunicării se numără  : Raluca Zamfir, Sabina Baciu, Horia Sârghi (Zaiafet), Antonia Negrău, Cristian Florea și Adrian Dan. Ei au ales să ne povestească drumul lor către succesul în industrie și în proiectele pe care le-au desfășurat în PR în agențiile prin care au trecut de-a lungul timpului.

Tot ce a mai rămas este să ajungi la rampa de lansare pe 1 aprilie 2019. Coordonatele rampei de lansare sunt următoarele: Palatul Universul – Mezanin (Strada Actor Ion Brezoianu 23-25). Nu uita, lansarea are oră fixă, deci la ora 18:00  o să părăsim Stratosfera și o să fim în cea mai tare călătorie prin Spațiul Comunicării. Dă-ne de veste că poți ajunge la prfwd@primeromania.ro și lasă-ne acolo și numărul tău de telefon, iar boardingpassul tău spațial este gata!

Rămâne doar să vii la Palatul Universul – Mezanin, unde vei găsi echipa noastră, alături de sponsorii ce ne-au ajutat să facem un eveniment de ținut minte: Palatul Universul – Mezanin, TipoMedia, PepsiCo, Coolori.ro, AWAKE, Popsockets, Yankee Candle, SPrint Box, Party Center, Ethic Wine, Curtea Veche Publishing, Caricaturalia, Artmaniacs, Clever, și partenerii media inOras.ro, Live PR, IQads, IQool, Advertising 4u, Re-star.ro, Ze List, Iubesc Studenția, PRwave, Stiri ONG, vinsieu.ro, Going Out, probucuresti.ro, Bucharest-Guide.ro ce vor da de veste în tot Universul despre lansarea ta în Comunicare.

 

Articol scris de: Mihnea Pană, PR Executive and PR&AD Fair Cookies Organizer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *