Arta de a-ți petrece timpul liber

Dacă vrei să faci ceva total nou cu timpul tău liber și vrei să îți pui la încercare abilitățile artistice, avem noi câteva soluții pentru tine. București este unul dintre orașele unde poți găsi multe oportunități pentru a-ți umple timpul, deoarece acesta este plin de evenimente creative și palpitante, dacă știi unde să cauți, evident. Pentru a te scuti de cercetat îți sugerăm câteva evenimente ce îți vor pune abilitățile creative la lucru, chiar dacă ești sau nu talentat. Poate după aceste evenimente, vei descoperi ceva ce niciodată nu te-ai gândit că poți face, cum ar fi, să zicem, pictura.

Un simplu search pe Google te pune față în față cu diverse cursuri, majoritatea având o taxă de participare în funcție de ceea ce îți dorești să realizezi. Așa cum bine știm, pictura poate fi realizată în diverse moduri, pentru a satisface nevoile tuturor curioșilor și pasionaților.

Un curs care îți poate capta imediat atenția este cel ce are la bază talentul și devotamentul marelui pictor Van Gogh, numindu-se, simplu, „Van Gogh Painting Monday” or „Paint Your Own Van Gogh”. La acest curs, participanții sunt îndrumați să recreeze una dintre faimoasele lucrări ale artistului  având posibilitatea de a socializa cu restul cursanților și de a se simți bine într-un cadru creativ și fun.  Dacă ți-am captat deja atenția, poți descoperi mai multe detalii dând click aici.

 

 

Un alt curs pe care ți-l propunem te introduce în grandioasa cultură Hindusă și Budistă. Aici, participanții au de pictat faimoasa Mandala, simbol al universului și al purității. Workshopul, „Mandala Iubirii – atelier pentru relații armonioase”, îți oferă o experiență unică timp de cinci ore cu traineri specializați, care îți pun la dispoziție toate instrumentele necesare realizării acestei Mandala, tu fiind nevoit să vii doar cu voie bună și spirit creativ.  În caz că ești curios și îți dorești să afli mai multe informații despre acest curs, take a look aici.

 

Un ultim curs de pictură pe care ți-l recomandăm cu drag este: „Atelier de pictură pe sticlă (vitraliu)”. Acesta promite să îți pună la încercare răbdarea și dorința de a realiza ceva cu totul special, astfel încât la final să fii mai mult decât mândru de rezultatul tău. Spunem asta, deoarece pictatul pe sticlă poate fi destul de dificil, însă nu ai de ce să te îngrijorezi deoarece mentorii de la atelier se vor asigura că fiecare participant pleacă acasă fericit și cu o amintire frumoasă. Nu ai destulă răbdare și îți dorești să schimbi acest lucru? Ești indecis sau nu știi cum să-ți gestionezi timpul liber? Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te aici.

 

Creativitatea și voia bună trebuie mereu menținute, iar evenimentele și workshopurile de acest gen îți oferă acel boost necesar pentru a-ți relaxa mintea și a rezolva toate lucrurile cu brio. Așa că ia o pauză și bucură-te de timpul tău liber în stil artistic. Fie că participi la cursurile descoperite de noi, fie că descoperi tu altele, nu ezita să le împărtășești cu noi în secțiunea de comentarii.

 

 

 

 

 

Cover 

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *