Being #humanofPRIME – Fabian Carp

Being #humanofPRIME - Fabian Carp

Povestea PRIME nu se termină niciodată. Astăzi, i-am dat cuvântul lui Fabian Carp, care și-a început activitatea în 2016 ca Event Organizer la Congresul Național al Studenților la Comunicare, ulterior fiind Project Manager la CNSC, ajungând în anul 2018 Președintele PRIME România.

PRIME România

Care e cea mai de preț amintire alături de familia PRIME?

Fabian Carp

8 iunie 2019 – „Fabiane, astăzi nu bei cafea.” Îmi aduc aminte foarte clar că așa îmi începusem ziua. Simțeam o stare de agitație atât de mare, încât decizia de a o stimula și cu niște cafeină era, în mod evident, proastă. Încă dinainte să ies pe ușă încercam să leg în minte câteva propoziții, astfel încât să iasă un discurs demn de un Președinte care își terminase oficial mandatul. N-a mers!

Urma ultima ședință din acel an și nu numai; urma ultima ședință pe care trebuia să o bifez din toată activitatea mea în PRIME. Să vă mai zic că am vorbit ore în șir? Că la un moment dat întrebarea „Cine are un șervețel?” era noul „bis-bis”? Și nu, nu era vorba de o melodie, eram doar noi care plângeam în cor. Să vă mai zic ca acea ședință a fost cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în PRIME? Ah, și să vă zic că am avut parte de cel mai intens group hug la final? Despre asta nu vă mai zic, pentru că știu că în perioada asta e cam greu cu îmbrățisările, mai ales cele de grup.


Nu aș spune că este cea mai de preț amintire alături de familia PRIME, pentru că lista e lungă și ar fi greu să fac un top, însă cu siguranță este cea mai intensă și (încă) vie amintire pe care o am. Și oricât de dramatică ar părea înșiruirea mea de cuvinte, vă zic drept: dacă erați acolo, ne-ați fi cerut și voi un șervețel!

PRIME România

Poți oferi câteva tips & tricks pentru actualii și viitorii #humansofPRIME?

Fabian Carp

Dragi actuali & viitori #humansofPRIME,

Distrați-vă, îndrăzniți să aruncați cu creativitate în stângă și în dreapta și nu vă luați prea în serios! Mai mult, greșelile sunt permise în PRIME, voi doar trebuie să fiți deschiși să primiți feedback.

Ah, și încă ceva: participați la cât mai multe evenimente organizate de PRIME. Credeți-mă, o să merite!


P.S.: Un adevărat #humanofPRIME are o listă cu toate petrecerile interne la care a participat. După ce se ridică restricțiile, eu o voi continua pe a mea!

PRIME România

Ca Președinte al asociației, ai simțit vreodată că o provocare anume este imposibil de rezolvat? Povestește-ne dacă și cum ai reușit să o depășești.

Fabian Carp

Oh, și nu doar una! În mare măsură este important să ai oamenii potriviți lângă tine. Eu am fost norocos din acest punct de vedere, pentru că am avut niște colegi de board care au fost prompți pe tot parcursului anului. Și chiar dacă nu ne sincronizam toți, măcar unul dintre ei era pe fază și pregătit să ma ajute în rezolvarea unei probleme. Prin urmare, răspuns final: da, am avut provocări care păreau imposibil de rezolvat, dar în același timp, nu am fost niciodată singur. Mereu le-am rezolvat împreună cu: Valentina, Bianca, Raluca și George.

PRIME România

Dacă ai fi putut alege un oricare alt domeniu în care să activezi, fără să ții cont de câștigurile financiare, care ar fi fost acesta? 

Fabian Carp

Din acest punct de vedere ar fi o listă întreagă, haha. Dar dacă ar trebui să mă limitez doar la un domeniu, cu siguranță aș alege domeniul artei, critic de artă, mai precis.

PRIME România

Cum vezi evoluția asociației din prezent și ce ți se pare că s-a schimbat de când făceai tu parte din ea?

Fabian Carp

De la an la an, observ o evoluție frumoasă în ceea ce privește partea vizuală. Dacă ar fi să evaluez acest aspect prin prisma feed-ului meu de Instagram, conturile asociației se încadrează foarte bine în tendințe. Abia aștept să văd ce ne-ați pregătit pentru restul anului în materie de subiecte și concepte.


În aceeași măsură, apreciez faptul că ați început să riscați mai mult și că ați renunțat la anumite evenimente care nu se mai aflau sub zodia relevanței. Cred că aceasta este atitudinea potrivită atunci când ești conectat la un domeniu în care update-urile sunt la ordinea zilei.

PRIME i-a oferit vaste oportuntăți și numeroase avantaje lui Fabian, în rolul său de #humanofPRIME, dar și în viitorul său ca Specialist în Comunicare. A lăsat o amprentă în asociație prin contribuția la activități, prin propriile idei pe care le-a pus în aplicare și nu în ultimul rând a adus în PRIME, cât și acestui interviu, energie și o notă de good vibes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *