Bicycle – a package full of magic

Atunci când se instalează monotonia și ai nevoie de ceva nou, poate de un strop de culoare, portalul către o lume magică este calea ta de evadare. Prietenii noștri de la jucarieșimagie.ro sunt cei care reușesc să te transpună într-o lume magică și plină de mister, un loc în care cărțile de joc prind viață, iar poveștile se scriu singure. 

Ei sunt cei care ne-au ajutat la crearea unei atmosfere magice din cadrul Școlii de Magie de anul acesta, unde vrăjitori și vrăjitoare au dorit să învețe cele mai noi incantații destinate campaniilor de PR și cele mai bune poțiuni pentru un pitch de succes. 

         Pe site-ul jucăriesimagie.ro pot fi găsite un amalgam de produse din sfera magiei necesare celor pasionați, de la trucuri cu monede și cărți, până la accesorii de iluzionism și DVD-uri care te învață secretele bine păstrate ale celor din domeniu. Însă, noi am ales ca pachetul de cărți Bycicle să fie unealta secretă  pentru cei mai pasionați vrăjitori PRIME.

         Cu o poveste pe piață de peste 130 de ani, cărțile de joc Bycicle au putut fi găsite pe jucariesimagie.ro în diverse modele, culori și la o calitate care i-au încântat chiar și pe vrăjitorii începători. Cele zece pachete de cărți și-au găsit repede destinatarii și nu au stat foarte mult în cutie, fiind imediat folosite pentru cele mai bune trucuri.

La finalul celor două zile magice, ne-am bucurat să vedem că cei mai talentați vrăjitori au plecat acasă cu asul în mânecă, zâmbetul pe față și experiența de neuitat, toate cu ajutorul omuleților de la Jucărie și Magie. Everything is possible with magic! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *