Cartea de vizită: un obiect mic, dar care face diferența

Cărțile de vizită sunt acele lucruri mici, dar care pot avea un mare impact asupra afacerii tale. Pe lângă faptul că aduc notorietate, cărțile de vizită îți fac brandul cunoscut și în același timp îți facilitează contactele. Fie că sunt distribuite individual sau însoțesc alte materiale de promovare, ele sunt un bun mijloc de marketing.

Dar cum să alegi cartea de vizită perfectă care să se plieze exact pe stilul afacerii tale când există atâtea modele diferite? Aici intervenim noi și îți spunem să arunci un ochi pe Tipomedia. De la cartoane simple sau colorate la cartoane speciale precum alb striat, gri argintiu, galben auriu sau alb perlat, pe site-ul celor de la Tipomedia găsești o mare varietate de suporturi și culori pentru viitoarea ta carte de vizită.                   

De regulă, cărțile de vizită sunt grupate în anumite categorii structurate pe diferite domenii de activitate astfel încât, pentru a-ți veni în ajutor, cei de la Tipomedia au creat un site special ce cuprinde peste 400 de modele din care să alegi. Intră aici ca să vezi despre ce anume e vorba. Sau dacă ești o fire visătoare, plină de idei și vrei să îți creezi singur propriul tău model de carte de vizită, poți apela cu încredere la serviciul gratuit de machetare care îți este pus la dispoziție.

Și cum ne gândim la toate, știm că și prețul contează când e vorba despre astfel de servicii, dar nu-ți face griji. Pe lângă faptul că prețul inițial al cărții de vizită nu este mare, acesta scade în funcție de tirajul pe care îl soliciți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *