Catalyst Solutions organizează cel mai mare eveniment de carieră din România: Angajatori de TOP.

Catalyst Solutions organizează cel mai mare eveniment de carieră din România: Angajatori de TOP. După 2 ani de evenimente în format online, toamna aceasta, cel mai mare eveniment de carieră revine fizic, astfel:

Angajatori de TOP București, 21-22 octombrie, Sala Palatului;
Angajatori de TOP Timișoara, 28-29 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara;

Tinerii aflați la început de carieră și profesioniștii care își doresc un job sau o reconversie profesională au șansa să discute cu reprezentanții companiilor de TOP din țară. În contextul socio-economic actual, 60% dintre companiile prezente la Angajatori de TOP, fie au planuri de majorare salarială, fie le-au majorat deja.

Organizat pentru prima dată în 2006, evenimentul de carieră, Angajatori de TOP, are o notorietate care se traduce prin 16 ani de experiență, un total de 33 de ediții și peste 730 de companii participante. Fiecare ediție a celui mai mare eveniment de carieră reunește în medie 10.000 de candidați, tineri și profesioniști, aflați în căutarea unui loc de muncă. După 2 ani de evenimente în format online, toamna aceasta, cel mai mare eveniment de carieră revine în format fizic și reunește peste 160 dintre cele mai importante companii multinaționale și locale din țară. Nume mari de companii vor fi prezente în cadrul edițiilor din această toamnă la Angajatori de TOP.

Câteva dintre cele care și-au confirmat prezența în București și Timișoara sunt: ADP Romania, Allianz Services, Ascensos, Banca Transilvania, BAT Romania, Be | Shaping the Future, Bertrandt Engineering Technologies, Bunge Romania, DB Schenker, Emia.com, Enel, EPAM Romania, eSky, EY Romania, GROUP, Finastra, GE Digital. Part of GE Vernova, HCL Technologies, IBB Holding, IDEMIA Romania, Interbrands Orbico, Kellogg`s, Lidl Romania, Mantu, Mega Image, Peek & Cloppenburg, Philip Morris Romania, Raiffeisen Bank, Schlumberger, Siemens Energy, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Software Business Partners, Teleperformance Romania, TELUS International, Tenneco, TotalEnergies, Veeam Software, Yusen Logistics, Akwel Automotive, ATOSS Software, Bosch Service Solutions, Continental, Deltatel, DRAXLMAIER Group, Elektrobit, Flex, HELLA Romania, Heraeus Electronics, Huf Romania, InSites Consulting, Kimball Electronics, Mahle, RapidSolution Software, Saguaro Technology, The Access Group, Visteon si Vitesco Technologies și Yazaki Component Technology.

Oportunitățile de carieră oferite de companii sunt adresate atât candidaților cu experiență, celor cu nivel mediu de experiență, cât și studenților și absolvenților, respectiv programe de internship, trainee sau stagii de practică. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, vor exista oportunități în arii precum: IT&C, Servicii și BPO, Finanțe-Bănci, FMCG, Retail, Inginerie, Automotive, Logistică, Audit și Taxe, Marketing, HR și nu numai. Pe lângă oportunitatea de angajare, participanții sunt invitați la peste 25 de workshopuri din industriile Tech (IT&C, Inginerie, Automotive, Technology) și Business (Finance, Banking, HR, Marketing, Sales, Management, Consultanta si Servicii profesionale), atât în București, cât și în Timișoara. În plus, profesioniștii HR vor oferi sfaturi tinerilor care au nevoie de îndrumare, precum și seniorilor care își doresc o reconversie profesională, la cornerul de consiliere în carieră din locații.

Toți cei care se află în căutarea unei experiențe complete de carieră se pot înscrie GRATUIT la Angajatori de TOP și pot participa la eveniment în baza CV-ului Barcode, descărcat de pe contul propriu hipo.ro, care va reprezenta biletul de acces în eveniment. Descărcând versiunea Barcode, candidații pot aplica la standurile companiilor, doar printr-o singură scanare. Astfel, angajatorii vor avea acces rapid la CV-urile fiecăruia. Orice modificare făcută ulterior pe CV-uri se va actualiza în timp real în conturile companiilor.

„Ne bucurăm că toamna aceasta au confirmat participarea la Angajatori de TOP un număr foarte mare de companii cu planuri ambițioase de recrutare. Este, probabil, cel mai bun moment din ultimii doi ani să îți găsești un job. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul se află, atât pe recrutarea de candidați experimentați, cât și pe tineri absolvenți sau persoane entry-level. Toamna aceasta, o vizită la evenimentul de carieră Angajatori de TOP este drumul cel mai scurt de la candidat la angajat.” Dragoș Gheban, Managing Partner @Hipo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *