Ce face studentul în vacanță?

Studentul cât e în vacanță, se distrează! Sau nu, dacă și-a găsit un internship pe vară sau un job. Să recunoaștem că distracția este limitată. 

Mulți studenți și-au făcut, poate, un „To do list” pentru vară, chiar dinainte să afle datele pentru examenele de pe semestrul al doilea. Până la urmă, cine se poate abține din a-și face planuri când simte soarele că arde atât de tare?

Și, iată-ne în mijlocul verii, cu pielea bronzată, cu o carte pe jumătate citită, câteva amintiri cu prietenii și un zâmbet întins pe toată fața. Spun „câteva”, pentru că vara nu s-a terminat, iar spontaneitatea este caracteristică vârstei.

Dar oare câte activități comune au studenții din zilele noastre? 

Dacă totuși nu există o listă făcută pentru vara asta, mulți și-au propus:

 

  1. Să meargă cel puțin un weekend la mare cu prietenii, iar aici includem: petrecerile pe plajă până dimineața (pentru că, cine nu vrea să prindă un răsărit?), obținerea unui bronz remarcant, înotatul, nelipsita bere rece și o pereche de ochelari de soare. 
  2. Să plece și la munte. După câteva ore sau chiar zile de stat în soare, parcă ar merge o plimbare în munți.
  3. Să mănânce mai bine, să aibă de unde să slăbească în timpul facultății. Până la urmă, unde mănânci mai bine decât acasă?
  4. Să petreacă mai mult timp cu prietenii pe care parcă nu i-au mai văzut de 1000 de ani. 
  5. Să viziteze o țară străină sau să cutreiere locuri ale României pe care n-au apucat să le vadă. Nu de alta, dar parcă ar vrea să aibă ceva mai mult de povestit în toamnă, când începe facultatea.

Însă, oricât ar încerca să uite că urmează perioada restanțelor, ceva, poate chiar un pix văzut în fugă, îi aduce un fior de nedescris. E timpul ca aceste mici neplăceri ale studenției să fie uitate, de distracție mai e timp. 

May your summer be fantastic!

 

 

 

 

 

Sursă foto: Pic 1, Pic 2, Cover 

Articol scris de: Adina Cruțu, PR Executive

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *