Christmas is coming!

 Vin sărbătorile, vin! Vin împreună cu bucurie, cadouri și good vibes. Sunt o grămadă de locuri frumoase în care să mergi cu prietenii, însă, dintre toate, se remarcă locațiile luminate, de unde poți lua cadouri, poți bea un vin fiert, te poți bucura de atmosfera de Crăciun și poți participa la un eveniment, toate în același timp.
Cu ocazia sărbătorilor, o nouă ediție a Târgului de Crăciun București (Bucharest Christmas Market) și-a deschis deja porțile. La fel ca anul trecut, târgul este poziționat în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului, deci poți ajunge ușor de la stațiile de metrou Izvor și Piața Unirii. Este deschis în fiecare zi, între 10:00-22:00, până pe 26 decembrie.

Așa cum arată și imaginile (asta așa…ca să îți faci o imagine mai clară), modul în care este decorat, locul în care se află, diversele standuri care oferă o zonă gastronomică, dar și decorațiuni handmade, magneți și așa mai departe, îl face să fie un târg de neratat, făcându-ne să revenim în fiecare an.

Și dacă încă nu te-am convins, trebuie să îți spunem că există și Casa lui Moș Crăciun în fața căreia poți participa la o campanie umanitară: „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!” (campanie dedicată copiilor defavorizați). Puncte bonus: în cadrul târgului găsești un carusel și un patinoar.

Scena foarte mare, amplasată în cadrul târgului, ne face să ne întrebăm ce fel de evenimente vor avea loc. Așa că, dacă te-am făcut curios, află că târgul găzduiește concerte în fiecare sfârșit de săptămână (vineri, sâmbătă, duminică), dar și pe 24, 25 și 26 decembrie. Vor veni în întâmpinarea Crăciunului diferiti artiști, printre care: Voltaj, Ștefan Hrușcă, Lidia Buble, Andra, Fuego, Cargo, Loredana Groza, multe asambluri folclorice care să ne împărtășească tradițiile, dar și alți invitați speciali. Pentru calendarul evenimentelor, verifică pagina oficială a târgului.

Astfel, Târgul de Crăciun este un loc minunat unde să îți petreci timpul cu cei dragi și să participi la evenimente mișto! Urmărește-ne în continuare pentru alte evenimente și diferite lucruri usefull. Până data viitoare, rămâne să ne vedem la târgul de Crăciun în cea mai frumoasă perioadă a anului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *