Coloana sonoră a vieții tale

Orice cântec are o poveste, iar orice poveste are un cântec. Suntem siguri că nu de puține ori ai auzit undeva o melodie, care te-a purtat din senin undeva, într-o poveste din trecut. 

Toți iubim muzica, toți iubim cadourile, mai ales acele cadouri care trezesc amintiri. Prietenii noștri de la Cadouri Memory Box ne-au oferit ocazia să dăruim amintirea  evenimentului nostru PRIME Winter Camp sub forma unui breloc personalizat. În urma celor două zile în care am combinat domeniul Comunicării cu distracția, am sărbătorit și cei 10 câștigători care s-au ales, fiecare, cu brelocuri personalizate cu melodia inspirată de conceptul Școlii de Iarnă de anul acesta – soundtrack-ul Insulei Dramei Totale.   

Aceste mici cadouri  garantează trăirea la infinit a unui moment unic, de fiecare dată când ascultăm piesa preferată, gravată pe lemnul brelocurilor noastre. Cu toate că telefonul ne oferă acces la playlisturi întregi, obiectele realizate de cei de la Cadouri Memory Box sunt dovada unei povești trăite alături de cei dragi, o poveste cu o coloană sonoră numai a sa.

Pe site-ul cadourimemorybox.ro poți găsi o mulțime de idei și cadouri personalizate, care cu siguranță vor surprinde omul tău drag. De la ciocolată, tablouri din licheni, fotografii gravate în lemn și până la tricouri, căni și ceasuri personalizate, toate așteaptă să îi bucure pe cei care le primesc în dar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *