Come on, baby, light my fire

Studiile arată că patru din zece oameni sunt fumători activi. Pe lângă asta, un alt studiu a demonstrat că printre cele mai furate obiecte din lume se află, nimeni alta decât bricheta, pe care o folosesc cu regularitate fumătorii mai sus menționați.

Deci, dacă ar fi să ne luăm după aceste, foarte interesante, cercetări, este foarte posibil ca și tu să fi un fumător căruia i s-a furat bricheta. Așa că, să trecem la subiect, nu te-ai săturat să fii jefuit de obiectul care ți-e necesar pentru a-ți aprinde țigara? Ei bine, pentru asta, TIPOMEDIA a venit cu cea mai ingenioasă idee: bricheta personalizată.

Pe ea poți scrie orice-ți dorești, de la mesaje amuzante până la numele tău. Așa, cu siguranță nimeni nu s-ar mai încumeta să-ți ia bricheta, pentru că nimeni nu ar vrea un obiect cu numele altcuiva pe el.

Iar dacă ai o companie, acesta e un mod bun de a-ți promova brandul, după cum spun chiar oamenii de la TipoMedia, pentru că de fiecare dată când cineva își aprinde țigara cu bricheta ta, îți vor face, practic, reclamă gratuită (în acest caz nu-i chiar așa rău dacă s-ar fura, pentru că ar trece pe la mai multe persoane).

Prețurile variază în funcție de diverși factori. Însă, vei găsi orice detaliu îți dorești aici.

Pentru că Prometeu și-a riscat viața dăruindu-le oamenilor focul, TipoMedia se asigură ca el să rămână la tine în buzunar.

Nu mai sta pe gânduri, personalizează-ți bricheta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *