Comunicare Rewind 2018

De câțiva ani încoace, YouTube postează binecunoscutul YouTube Rewind, un videoclip anual prin care ni se reamintește ce s-a mai întâmplat în anul respectiv. Fiind inspirați de acest trend, am zis să întocmim și noi o astfel de listă.

Doar că noi, fiind oameni pasionați de Comunicare, ne-am gândit că ar fi mai bine să discutăm despre ce știm noi mai bine: evenimente faine de Comunicare, Marketing, PR şi Publicitate.

  • DIGITAL MARKETING FORUM

Este unul dintre cele mai mari evenimente legate de mediul digital, care strânge anual 300 dintre cei mai bine pregătiți specialiști în domeniu. Cele două zile ale evenimentului sunt pline de conferințe și workshopuri care abordează inedit ultimele tendințe de Digital Marketing și oferă soluții aplicabile și idei creative participanților. Evenimentul este organizat de Evensys, în parteneriat cu Avon, Syscom Digital, UniCredit Bank, Oracle, Coversion and the list goes on.

  • WEBSTOCK

Webstock este cel mai mare eveniment de Social Media din România în cadrul căruia poți participa la sesiunile susținute de speakeri din diferite domenii, dar care au un lucru important în comun: aduc în prim-plan ultimele tendințe din mediul online. O idee interesantă din acest an a fost existența a trei scene, în cadrul cărora au luat cuvântul speakeri precum: Andreea Esca, Vlad Voiculescu, Monica Jitariuc, Andreea Balaban și mulți alții. De asemenea, există și Gala Webstock Awards, unde sunt premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc.

  • CONGRESUL NAȚIONAL AL STUDENȚILOR LA COMUNICARE

C.N.S.C.este un eveniment marca PRIME România, care strânge anual în jur de 200 de studenți interesați de noile subiecte din acest domeniu. Anul trecut, tema chatboților și a impactului lor asupra Comunicării a fost dezbătută în două zile pline de conferințe și workshopuri, care i-au determinat pe participanți să aștepte cu entuziasm ediția de anul viitor. Printre speakeri s-au aflat Mihaela Ganea, Cristian Ignat, Mircea Tomescu, Ioana Mârzac-Sigarteu etc.

  • ÎNVAȚĂ SOCIAL MEDIA CU SABINA

O inițiativă interesantă este cea a Sabinei Cornovac, prin care, printr-o conferință desfășurată într-o atmosferă caldă și plăcută, ești invitat să descoperi diversele metode ale speakerilor pentru a te descurca în mediul online și a face față schimbărilor continue din Social Media. Evenimentul se află abia la început, nu are foarte multe ediții, dar speakerii aleși au fost pe măsura așteptărilor: Tammy Joanna, Mariciu și Ioneasca.

Dacă până acum ți s-au părut interesante evenimentele menționate, gândește-te că sunt chiar mai multe astfel de ocazii de a învăța despre domeniul Comunicării. Noi ți-am amintit de câteva și, totodată, sperăm să-ți fi stârnit interesul, astfel încât vei participa și tu în 2019 la următoarele ediții ale acestor conferințe, workshopuri etc. Important e să îți dorești să afli cât mai multe lucruri, pentru că ocazii sunt la tot pasul. Iar cum anul 2019 începe cu forțe proaspete, vei avea o suită de evenimente din care să alegi. Sau cine știe, poate te duci la toate.

Sursă imagine cover.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *