Conference time alert

Vacanța s-a terminat, iar odată cu luna octombrie apar din ce în ce mai multe activități pe care e nevoie să le bifezi. Printre acestea, asigură-te că faci loc și câtorva conferințe care îți vor lărgi orizontul cunoașterii.

Informațiile pe care le-ai aflat despre conferințe din articolul de săptămâna trecută și entuziasmul de a descoperi tot ce mai e nou în materie de online, tehnologie sau comunicare sunt suficiente pentru a putea strecura în programul tău evenimentele pe care ți le propunem de această dată.

IAA Global Conference Creativity4Better

Conferința Globală IAA Creativity4Better ajunge la a doua ediție, iar anul acesta temele principale sunt despre creativitate în: tehnologie, comunicare și educație. Actrița Robin Wright, una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood și co-creatoarea brandului Pour Les Femmes, Tal Ben-Shahar, Happiness Professor, titularul unui curs despre psihologie la Universitatea Harvard, Tim Kobe, fondator și CEO al Eight Inc. sau Christina Keller, Facebook & Instagram Creative Shop Leader sunt doar câțiva dintre speakerii care ne vor arăta cum reușesc să utilizeze crativitatea în domenii diferite. Evenimentul se va desfășura între 2 și 3 octombrie, la Teatrul Național București, iar detalii suplimentare poți găsi aici și aici.

Digitalium

Strategii care funcționează pe Facebook, LinkedIn, tips & tricks pentru Instagram, cum poți crea și gestiona prezența în mediul online, campanii de e-mail marketing sau cum poți realiza conținut video care să devină viral, toate acestea sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate la conferința-training, Digitalium. Speakerii din cadrul evenimentului sunt experți specializați pe nișele lor, care vor analiza și vor discuta despre potențialul industriei digitale. Conferința va avea loc pe 12 octombrie, în cadrul Grand Cinema (Băneasa Shopping City). Click aici și aici pentru a descoperi mai multe informații.

The Power of Storytelling 2018: Rewrite

Pe 12 și 13 octombrie, București este gazda uneia dintre cele mai importante conferințe de storytelling și jurnalism din lume. Aflată la a opta ediție, The Power of Storytelling aduce în același loc importanți producători de conținut, inovatori în domenii diferite și specialiști care încearcă să aducă o schimbare cu ajutotul poveștilor. Tema acestui an este Rewrite, o temă care ne arată cum putem rescrie poveștile existente, pentru a crea altele mai bune, inovatoare și mult mai conectate în viitor. Dacă vrei să descoperi cum aceste povești pot schimba modul în care ne raportăm la întreaga lume, nu mai sta pe gânduri și apasă Going  imediat!

Ne dorim ca prin intermediul acestor conferințe să înveți lucruri noi, la care nu te-ai fi așteptat, să afli răspunsul pentru fiecare întrebare care ți-a trecut prin minte și să-ți lărgești cercul de oameni pe care îi cunoști. Enjoy them!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *