Creează momente de neuitat cu PepsiCo

PepsiCo dăruiește momente de bucurie prin gustările perfecte care nu lipsesc la niciun party. Nici de la evenimentul nostru de lansare al revistei PR Forward nr. 15 nu au lipsit băuturile și chipsurile noastre preferate.

PepsiCo este lider global în vânzarea de alimente și băuturi, cu un portofoliu care cuprinde 22 de branduri, fiecare generând peste 1 miliard de dolari anual. Gama completă de băuturi răcoritoare și snacks este concepută pentru a aduce un zâmbet pe fața oricui, oricând, oriunde. Acestea sunt disponibile în peste 200 de țări și teritorii și adaptate pentru a satisface gusturile și preferințele consumatorilor locali.

Chiar și acum când nevoile publicului sunt în continuă schimbare, cei de la PepsiCo nu ezită să vină cu soluții pentru noile preferințe de gust, îmbunătățind mereu conținutul nutritiv al produselor lor. 

Astfel, PepsiCo a devenit unul dintre jucătorii principali pe piaţa de Snacks-uri din România.

Fie că vrei sa te răcorești cu o doză de Pepsi sau să deschizi o pungă de Lay’s, gândește-te că unele lucruri merg mai bine împreună! 

Unele amintiri sunt pur și simplu de neuitat. Încearcă cel mai bun duo pentru a marca acele momente de distracție alături de prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *