Cum să ajuți mediul înconjurător împreună cu TipoMedia

Învățăm constant că fiecare lucru mic poate face diferența în lume. Sprijinirea mediului și conservarea resurselor naturale sunt subiecte importante, de aceea, am găsit o modalitate prin care ai putea ajuta planeta pe care o numim Pământ: cana termoizolantă din oțel inoxidabil pe care o poți personaliza după bunul plac.

Din păcate, după cum bine știm, paharele reutilizabile nu se regăsesc în toate cafenelele. Și deoarece știm că fiecare dimineață bună începe cu o mică vizită la cafeneaua preferată, ne-am gândit la o soluție win-win: în loc să cumperi cafeaua în paharul nereciclabil, (sau ambalat individual), poți lua în considerare folosirea cănii termoizolante. Nu numai că acest lucru ar ajuta mediul înconjurător, dar ajută și la promovarea unui stil comportamental eco-responsabil. Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

Cana termoizolantă este un accesoriu chic și la îndemână, este făcută din oțel inoxidabil, iar peretele dublu nu te va dezamăgi:  îți va menține cafeaua caldă sau rece indifierent de câte grade Celsius sunt afară. Cei 450 de ml ar trebui să fie suficienți pentru a-ți prelua doza de energie.

Mai mult de atât, TipoMedia îți personalizează cana termoizolantă oricum dorești, prin tehnica gravurii cu laser, așa că pregătește-te să îți gravezi citatul motivațional care te inspiră zi de zi sau personajul preferat din serial. Un criteriu care diferențiază cănile este culoarea toartei, poți alege dintr-o paletă diversificată de culori, în funcție de preferințe. Fie că o vrei pentru tine sau pentru cineva drag, cana termoizolantă îți va fi livrată într-o cutie cadou. Become more environmentally firendly!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *