Cum să susții industria de evenimente în vreme de pandemie

Îți lipsesc zilele acelea când nu aveai timp să stai acasă, pentru că erai mereu în grabă, când casa ta reprezenta doar locul acela unde veneai să îți reîncarci bateriile pentru o nouă zi? Bucură-te de această perioadă pentru a face tot ce nu aveai timp înainte. Aveai planuri, nu-i așa? Îți doreai să participi la cele mai tari evenimente ale anului, să mergi la concerte, la teatru sau să participi la conferințe, festivalurile erau în topul listei tale. 

Totul este în online acum. Aici ai prietenii, facultatea, job-ul, dar mai ales – aici ai evenimentele tale de suflet. Acesta este momentul prielnic în care poți să contribui la susținerea și dezvoltarea lor. Cum poți face asta? 

Adu evenimentele la tine în casă! 

Piesele de teatru, concertele, conferințele sunt acum la un click distanță! Pentru că multe evenimente și-au mutat activitatea în mediul online, vei putea participa prin live-urile postate la tot ce îți dorești și poate chiar vei descoperi ceva nou. Știm, nici nu se compară cu experiența pe care ai putea să o trăiești când participi fizic la un concert, dar doar în acest mod poți încuraja industria evenimentelor în momentul de față. 

Ce se întâmplă cu evenimentele care s-au anulat și care nici nu au cum să organizeze live-uri? Nu uita nici de ele! Sigur au o activitate sporită pe Facebook sau Instagram. Urmărește-le paginile, comentează, spune-ți părerea, arată că îți pasă și că nu ai renunțat să crezi în puterea lor! (https://www.unteatru.ro/, https://www.netflixparty.com/, https://expirat.org/

Profită de perioada asta și susține industria evenimentelor! 

Sursă foto: Cover, Foto1 

Articol scris de: Elena Roșca, Events Executive

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *