Din culisele Central PRIME la Noaptea ONG-urilor Studențești

Tic-tac, tic-tac! Încă puțin și interviurile din weekend ne vor aduce față în față cu cei mai entuziaști și creativi studenți, dar până atunci, am zis să ne amintim sau să-ți arătăm și ție cum a fost atmosfera la Noaptea ONG-urilor Studențești.

E un lucru cunoscut faptul că Central PRIME și-a deschis ușile pentru toți cei care doresc să ne devină prieteni. Nerăbdători, nu am dorit să ratăm nicio posibilă întâlnire cu viitorii noștri colegi, așa că ne-am organizat și i-am invitat pe doritori să ne cunoască în cadrul evenimentului, devenit deja o tradiție printre studenți: Noaptea ONG-urilor Studențești.

Astfel, joi seară, pe 4 octombrie, începând cu ora 19:00, ne-am întâlnit cu viitorii #humansofPRIME la Centrul pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit, locul în care am putut interacționa cu alți studenți pasionați de Comunicare, Relații Publice și Publicitate. Am schimbat păreri și am povestit despre tot ce presupune voluntariatul într-o organizație studențească, la ce ne poate ajuta în viitor, dar și cum ne putem folosi creativitatea în anumite situații.

Pentru ca seara să fie cât mai palpitantă și educativă pentru cei care au dorit să ne treacă pragul, am pregătit două probe care solicitau creativitatea și stimulau buna-dispoziție, un photo corner și o sesiune de informare, urmată de un Q&A despre PRIME România. Prima probă a constat într-un joc de rol. Astfel, fiecare participant era nevoit să se transpună în pielea unui brand și să lege o conversație conform unei situații date cu un alt participant, care reprezenta, la rândul lui, un brand. Imaginați-vă Coca-Cola vorbind cu Nike la un blind date and you’ll get the struggle. Cea de-a doua probă s-a numit sugestiv „Completează meme-ul”, iar în cadrul ei, participanții erau încurajați să găsească o frază cât mai amuzantă care să descrie cât mai bine o imagine din serialul F.R.I.E.N.D.S.

Între cele două probe, participanții s-au putut relaxa și au putut face poze cool pe canapeaua confortabilă a prietenilor de la Centrul pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit. Atmosfera a fost întotdeauna încărcată de zâmbete, pozitivism și dorință de dezvoltare, iar participanții au acceptat provocările noastre cu entuziasm. La finalul serii, am rămas cu toții, participanți și organizatori deopotrivă, fără glas, însă cu zâmbete largi pe fețe, deoarece am întâlnit oameni cu adevărat pasionați, dornici să experimenteze, să descopere lucruri noi și să se alăture grupului nostru de prieteni.

Dacă vrei să organizezi și tu alături de noi evenimente cel puțin la fel de faine ca Noaptea ONG-urilor Studențești, îți așteptăm CV-ul și câteva cuvinte despre tine la recrutari@primeromania.ro (fără diacritice) sau cu portofoliul la artdesign@primeromania.ro până pe 12 octombrie!

Come & be our friend!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *