Eu unde merg azi?

O nouă săptămână e pe cale să înceapă, iar odată cu ea sunt anunțate câteva evenimente care să te țină în priză.

Dacă obișnuiești să te întrebi dese ori ce poți face în anumite zile, ca să mai ieși din zona de confort sau pur și simplu de a mai afla câteva lucruri, acest articol îți aduce câteva sugestii și te determină să faci alegeri cât de repede se poate.

De data aceasta îți propunem o serie de evenimente care au loc în aceeași zi. Provocarea pentru tine? Alege în funcție de cea mai mare pasiune a ta.

Connections – Live your digital passion!

Pe 12 noiembrie, Conections – Live your digital passion pune în lumina reflectoarelor trendurile digitale și practicile cele mai eficiente din Social Media. Cu ajutorul invitaților din cadrul evenimentului, experți în Comunicare, ai ocazia să descoperi câte ceva despre brandul personal, despre cum îți poți dezvolta stilul de comunicare pentru un impact mai bun în Social Media, despre vizual de impact și tipul de atitudine adecvat. Pentru a te înscrie, dă un click aici. De asemenea, poți afla mai multe detalii și de aici.

FotografOM – Andreea Bordeanu

Fotografia este cea mai mare pasiune a ta? Ei, bine, dacă răspunsul este da, cu siguranță tot da vei spune și evenimentului FotografOM. Proiectul editorial marca Sabina Cornovac Online ajunge la a VI-a ediție și o are invitată, de această dată, pe Andreea Bordeanu, fotograf specializat în imagini de familie. Evenimentul este o șansă de a socializa cu un #FotografOM, de a învăța despre emoții, frumos, motivație și multe alte aspecte pe care e nevoie să le ia în calcul un fotograf. Dă Join la evenimentul de pe Facebook și înscrie-te cât mai repede aici.

Pe Bune Live – Anxietăți creative

Pe bune că evenimentul ăsta e unul dintre cele mai mișto de care ai auzit până acum. Nu ne crezi? Îți spunem doar atât: organizatorii te provoacă să participi la un meci de box cu îndoielile și toate pretextele pe care le folosești când încerci să-l transformi pe „poate” în „vreau”. Provocarea e să dai pe mute imediat toate acele voci care te împiedică să lași creativitatea să își facă treaba. Evenimentul are loc la Teatrul Național București, începând cu ora 19:30. Spune vreau și înscrie-te imediat!

Ne dorim ca decizia ta să fie una ușoară, iar dacă apar dificultăți, pune în balanță lucrurile care îți plac mai mult.

Pe data viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *