Evenimente pentru fiecare-n parte

Cu un pas în octombrie și cu altul îndreptat deja spre noiembrie, ne gândim că fiecare persoană percepe diferit perioada asta de tranziție. Așa că, îți propunem de data aceasta o serie de evenimente din care să-l alegi pe cel care ți se potrivește mai bine. Fie că ești pasionat/ă de lectură, artă sau film, avem pentru tine câteva propuneri pe care le poți lua în calcul.

Aruncă un ochi peste descrierile de mai jos și lasă curiozitatea să te ajute să iei decizia.

Lecturi sonore: Matriarhat

Seara de 30 octombrie e dedicată iubitorilor de lectură, a celor curioși să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Dacă vrei să iei și tu parte la o astfel de experiență, alătură-te celor care vor participa la o nouă ediție Lecturi sonore: Matriarhat. La eveniment vor lua parte Cristina Andrei, Eli Bădică și Carmen Mușat, iar acesta va fi moderat de Cristina Bogdan. Se anunță o întâlnire cu istorii de viață, analizate prin intermediul cititorului, dar și o întâlnire cu dezbateri pe marginea volumelor din colecția n’autor, a editurii Nemira. Mai multe informații despre eveniment poți găsi aici.

Workshop: Social Media

Ce ai zice să începi luna noiembrie cu o discuție faină, în cadrul căreia să mai descoperi lucruri care te interesează ori să împărtășești și tu câte ceva din experiențele tale? Dacă ideea ți se pare cel puțin interesantă, vino la Workshop: Social Media și vei afla, pe lângă altele, cum să îți construiești prezența în online. Ai ocazia să faci schimb de păreri cu Elena Cîrîc – Head of Social Media, Alin Pandaru – Vlogger & Blogger, Robert Diaconeasa – Blogger. Evenimentul are loc pe 2 noiembrie, la Commons, iar detalii despre cum poți participa, găsești aici.

Creativo de Toamnă

Tot în noiembrie are loc un eveniment croit pe măsura pasionaților de modă. Te regăsești? Bifează în calendar zilele 3 și 4 ale lunii și participă la Creativo de Toamnă, prilejul perfect de a cunoaște mai multe lucruri despre modă, stil, design și handmade. Poți lua parte la conferințe, demonstrații, ateliere, toate menite să te ajute să-ți dezvolți pasiunea, să interacționezi cu experți din domeniu și să afli tips & tricks de la specialiști. More info here.

Moromeții 2

Dacă ești una dintre acele persoane nerăbdătoare, care ar face tot posibilul să descopere prima ceva, e musai să mergi la premiera națională a filmului Moromeții 2. Filmul va fi proiectat pe 5 noiembrie la Sala Palatului, ora 20:00. La finalul acestuia, regizorul Stere Gulea, actorii și alți realizatori vor împărtăși detalii din culisele filmărilor, vor acorda autografe. De asemenea, organizatorii promit și alte surprize pe parcursul serii. Toate detaliile despre eveniment le găsești aici.

UrbanEye Film Festival

Te-ai gândit vreodată ce legătură poate să existe între film și oraș? Dacă da sau dacă ți-am dat o idee și vrei să afli mai multe despre acest subiect, participă între 7 și 11 noiembrie la UrbanEye Film Festival, care va fi găzduit de Cinema Elvire Popesco. Tema principală a acestei ediții este locuirea, explorată sub diversele ei forme. Se vor putea viziona filme despre arhitecți, despre abordări ale orașelor prin intermediul jocurilor sau despre alte subiecte din această arie, cea a mediului construit. De asemenea, nu vor lipsi atelierele și alte evenimente și surprize pe care le poți descoperi dacă vei participa. Click aici pentru mai multe informații.

Sperăm ca printre recomandările noastre să se regăsească măcar un eveniment care ți-a atras atenția, la care să participi și care să fie ocazia aia perfectă în care îmbini utilul cu plăcutul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *