Evenimentele sezonului

Credeai că distracțiile momentului se rezumă numai la Untold, Electric Castle sau Neversea? Ei bine, cum sezonul de vară tocmai a trecut, toamna aceasta vor avea loc alte evenimente cool.

Dacă vara asta distracția a fost multă, acum când soarele mai intră în nori te poți relaxa și informa la tot felul de evenimente mișto ale momentului. Diferența este că la festivalurile din vară ți-ai pierdut toți banii, pe când la aceste evenimente ai o groază de câștigat: nu bani, ci informații folositoare și voie bună.

De asemenea, e cool să bifezi toate distracțiile sezonului de vară, dar mai cool este să afli mereu ceva nou. Așa că lasă odihna pe mai încolo și bucură-te de ultimele zile de vacanță, iar apoi poți să share-uiești prietenilor noile tale descoperiri.

Prin urmare, hai să trecem prin cele mai promițătoare evenimente cu care îți vei putea ocupa timpul:

Anim’est – Festivalul Internațional de Film de Animație

Anim’est își deschide porțile pe data de 28 septembrie, urmând să le închidă pe 7 octombrie. Dacă vrei să te simți iar copil și îți plac la nebunie filmele de animație, te afli în locul ideal. Aici vei avea ocazia să participi la workshopuri adresate celor interesați să se inițieze în diverse tehnici de animație. Nu ai absolut niciun motiv să ratezi cel mai mare festival românesc dedicat genului!

iMapp Bucharest

Și dacă tot vorbim de filme de animație, încă un eveniment care ar trebui trecut în lista ta ar fi iMapp Bucharest. Pe data de 22 septembrie în Piața Constituției va avea loc fenomenul care îți va tăia respirația, vei vedea proiecții pe Casa Poporului care te vor face să uiți complet că te afli pe același vechi pământ românesc dintotdeauna. iMapp este un spectacol cu muzică și proiecții 3D care se instalează pe cea mai mare clădire, care-ți va acapara întreaga minte și tot ceea ce vei putea spune va fi: wow.

Noaptea Albă a Galeriilor

Un alt eveniment ce ți-ar putea trezi interesul este NOG (Noaptea Albă a Galeriilor). Vineri, 5 octombrie, se vor îmbina două aspecte plăcute studenților: cadrul nocturn în compania artei contemporane. Prin intermediul acestui eveniment se oferă un bun prilej de întâlnire și dialog cu arta contemporană, creându-se o altfel de hartă a orașelor în care spațiile industriale sau instituțiile culturale devin, pentru o noapte, cele mai importante repere din spațiul urban.

Make-up Fest

Iar pentru pasionații de make-up care vor să-și dezvolte skillurile în acest domeniu artistic, Make-up Fest este locul ideal. Când și unde? Sâmbătă, 3 noiembrie și duminică, 4 noiembrie, la Crystal Pallace Ballroms. Aflat la cea de-a șasea ediție, este un eveniment dedicat integral machiajului, conceput pentru a-i reuni pe profesioniștii din domeniu și pentru a trezi interesul publicului. Pe parcursul acestor două zile se pot descoperi numeroase aspecte ale acestei arte, de la machiajul cotidian la body painting. Atât make-up artiști români cât și străini vor împărtăși din propria experiență celor care își vor dori să participe cu scopul de a afla cât mai multe informații despre această latură creativă.

Acum că ți-am dat niște idei de viitoare activități, nu-i așa că ești mai entuziasmat pentru toamna asta? Ocaziile pentru a-ți da note noi de culoare vieții sunt nenumărate, deci sperăm că te-am inspirat puțin cu propunerile noastre. Până la urmă unul din lucrurile care îți garantează evoluția este să afli câte ceva nou în fiecare zi. Fiecare moment este o promisiune, so make the most of it.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *