Events: From „Interested” to „Going”

Se apropie noul an și listuțele cu rezoluții se lungesc din ce în ce mai mult. Știm că ai multe evenimente la care ai dat „Interested” pe Facebook, însă vrem să-ți arătăm cât de ușor poți trece de la „Interested” la „Going”.

Așadar, uite cinci motive pentru care mersul la evenimente din domenii care te interesează ar trebui să se afle pe lista ta cu rezoluții pentru 2019:

  1. Înveți tot ce n-ai învățat vreodată la cursuri

Dacă la facultate te plictisești de cele mai multe ori când îți predă proful și nu știi cum să faci să treacă timpul mai repede, îți garantăm că la evenimente nu-ți vei da seama cum a trecut timpul și parcă te-ai trezi și la șapte dimineața numai ca să prinzi un curs de acest fel.

  1. Întâlnești oameni frumoși

Întâmplarea face ca la evenimentele la care te duci să se afle persoane cu aceleași interese ca tine, așa că nu ezita să faci cunoștință cu ele, să vorbiți, să împărtășiți idei, pentru că vei descoperi că „oamenii sunt încă frumoși”.

  1. Te joci cu imaginația

De cele mai multe ori, evenimentele  la care te duci îți pun creativitatea la încercare. Așa cum ai lua un creion colorat și te-ai juca cu el pe foaie, la fel poți trage de firul imaginației tale și poți lăsa ideile să plutească în aer.

4. Descoperi perspective noi

Dacă mare parte a timpului tău e petrecută în casă, vei fi prizonierul propriei tale minți, te vei închide într-o bulă în care te vei învârti iar și iar. Evenimentele te vor ajuta să evadezi, îți vor arăta că nu trebuie să te învârți mereu în același cerc și că poți să o iei și în alte direcții.

     5. Îți ocupi timpul într-un mod constructiv

De câte ori ți s-a întâmplat să spui că te plictisești sau să te întrebe cineva clasicul „Ce ai mai făcut?”, iar tu să ai clasicul răspuns „Mai nimic”? Ei bine, mergând la evenimente, îți poți ocupa timpul într-un mod constructiv și frumos, iar acest lucru nu trebuie să-l faci doar pentru a răspunde mai mult de „Mai nimic”, ci pentru a nu-ți opri sufletul și mintea din înflorire.

 

Lista poate continua, însă te lăsăm pe tine să descoperi care sunt avantajele ce pot veni la pachet cu mersul la evenimente. Sperăm doar că ți-am dat impulsul de care aveai nevoie pentru a te determina să treci la acțiune. Acum că ai citit acest articol, care e următoarea ta rezoluție pentru 2019? Oricare ar fi, noi îți dorim să o bifezi cât mai curând și să te bucuri din plin de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *