Go out for some jokes

În ultima perioadă, ne-am concentrat mai mult pe locuri de văzut în capitală, pe evenimente mari și cunoscute în București și pe o grămadă de festivaluri ce vor avea loc în vara acestui an. Dar ce spui să încercăm un subiect nou, cum ar fi show-urile de stand-up comedy 

Acest tip de show este unul care mereu atrage zâmbete largi, multe râsete și aplauze. Aduce bucurie pe chipurile oamenilor și îi face să se detașeze de probleme sau orice activitate desfășurată în ultima perioadă. Chiar și așa, nu multă lume se gândește să opteze pentru acest gen de activitate în timpul liber. 

Poate că mulți se gândesc la faptul că nu este foarte accesibil un spectacol de stand-up comedy, prețul unui bilet fiind între 30-40 lei. Află, însă, că există și show-uri la care intrarea este gratuită și care sunt, poate, mai amuzante și mai îndrăgite decât cele cu bilet plătit. Dacă vrei să ajungi la un spectacol de genul acesta, urmărește paginile de Facebook ale cluburilor de stand-up comedy. Cel puțin o dată pe lună, vei vedea anunțuri pentru evenimente „de probă”desfășurate de comedianți. 

În serile prezentate mai sus, comedianții își propun să testeze un nou material creat de eiAstfel se nasc serile de stand-up comedy la care nu este nevoie să îți faci griji că nu poți achiziționa un bilet. Artiștii vor doar să își testeze noile glume pe un tip de public care, în mod normal, este prezent și la marile show-uri.

Venind vorba de comedianți, suntem siguri că ai auzit de cunoscuții Micutzu, Bordea, Badea, Bobonete, Teo, Vio și Costel, dar poate și de Teodora Nedelcu, Claudiu Popa, Toni Andrei, George Adrian, Alexandru Toma și mulți alții. Dacă încă n-ai apucat să râzi în hohote la un moment de-al lor, îți garantăm că e nevoie să faci asta măcar o dată. Încearcă și altceva în afară de ceea ce îți prezintă mass-media și analizează lucrurile out of the box.  

Bine, bine, dar poate te întrebi unde poți vedea un moment de stand-up comedy. Nimic mai simplu. Odată ce ai hotărât să petreci o seară alături de o gașcă pregătită să râdă cu lacrimi la glumele comedianților, ai de ales dintre mai multe cluburi care organizează frecvent astfel de evenimente. Ca să îți fie alegerea și mai ușoară, îți propunem noi câteva show-uri la care poți participa zilele următoare, bineînțeles, în funcție de preferințele tale: 

The Fool: Roast Battle Ep. 2   

Așa cum o spune și titlul, seara de 7 mai e despre a descoperi cine poate face cel mai bun roast, toți comedianții „luptându-se” pentru obținerea titlului de Roast Battle Champion. Dacă nu vrei să ratezi un astfel de eveniment, hurry up și achiziționează-ți un bilet de aici 

Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici  

Dacă simți că roast-ul nu e pentru tine (cel puțin, de data aceasta), cum sună să participi la un show la care Maria Popovici și Mincu așteaptă cu nerăbdare să te facă să râzi cu gura până la urechi? Mai multe detalii despre achiziționarea biletelor uite, aici 

Stand-up comedy cu Doru Octavian Dumitru 

Continuăm seria propunerilor și îți spunem despre un alt moment de stand-up comedy, de data aceasta, avându-l drept gazdă pe Doru Octavian Dumitru. Unde? La The Fool. Detalii? Click aici 

Stand-up Comedy cu Badea, Natanticu & Virgil Ciulin 

Dacă încă n-ai apucat până acum să mergi la Comics Club, marți, 14 mai, este ocazia perfectă. De ce? Ei, bine, are loc un spectacol marca Ciulin, Badea și Natanticu, iar dacă nu vrei să îl ratezi, uite aici toate detaliile pe care e nevoie să le iei în calcul. 

Nu uita că nimic nu se compară cu o porție de râs după o zi încărcată și plină de muncă. Ieși din zona ta de confort, experimentează un alt tip de activități și fă-ți singur/ă un cadou plăcut și memorabil. Noi îți recomandăm cu drag acest lucru și te asigurăm că nu vei regreta. Try something new! 

Surse foto: Cover, 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *