Gustul rafinat al unui Roze de neuitat

Vinul este acea băutură pe care o poți savura într-un spațiu elegant, la o cină cu persoana iubită sau la unul dintre acele restaurante rafinate. Dar mirosul îmbietor poate ajunge și până la petrecerile studențești unde poți împărți un pahar de vin cu cel mai bun prieten. Astfel, vinul și-a făcut simțită prezența și la petrecerile din cadrul teambuildingului ,,Școala de Iarnă”, prin Roze-ul Cabernet Sauvignon de la Domeniile Sămburești.

Acesta ne-a cucerit pe toți cu gustul care ne trimite cu gândul la un adevărat spectacol de infuzii delicate ce îmbină arome de cireșe de mai, căpșuni, fragi și grapefruit, ce fac din Roze-ul Sâmburești un vin versatil și ușor de băut. Un vin ca acesta va fi mereu unul bine ales, deoarece ne răsfață simțurile la fiecare sticlă deschisă și ne oferă o imagine frumoasă, având o culoare cu mult mai intensă decât prea-obișnuitul roz pal al celorlalte vinuri. Cu siguranță, acest sortiment ne-a cucerit privirea din prima.

La fel cum fiecare dintre noi are o poveste în spate, și vinurile de la Domeniile Sâmburești ne deschid porțile către o istorie specială, din timpul primului întemeietor al României Mari, domnitorul Mihai Viteazul. Încă de atunci, vinurile muntenești erau vestite prin valoarea pe care o aveau și o ofereau degustătorilor. Timpul trece și peste câteva secole, vinul de la Domeniile Sâmburești ajunge unul dintre cele mai cunoscute branduri de vin de pe piața din  România.

Până în ziua de astăzi, vinurile de la Sâmburești nu au dezamăgit niciodată. Noi am avut onoarea ca Domeniile Sâmburești să ne fie alături cu Roze-ul lor savuros în timpul celui mai mare teambuilding al asociației. Gustul viu, distins este cel care a trezit la viață adevăratele instincte de petrecere și voie bună ale participanților. Alege-ți și tu o ocazie, căci Roze-ul de la Domeniile Sâmburești este mereu cea mai bună soluție!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *