Hai să vorbim despre PRIME

PRIME România este singura asociație a studenților la Comunicare și Relații Publice cu o vechime de 21 de ani de activitate și…cred că deja v-am plictisit cu introducerea asta, nu? Ok, hai să o luăm de la capăt.

PRIME România sau mai pe scurt PRIME, este un loc plin de studenți implicați și pasionați de tot ce înseamnă Comunicare, Relații Publice și Publicitate. Suntem o familie mare de tineri veseli, mereu cu zâmbetul pe buze și în căutare de noi f.r.i.e.n.d.s. care să ni se alăture în Central PRIME. Suntem împărțiți în cinci departamente și trei evenimente, iar principala noastră activitate este organizarea de evenimente mai mari, mai mici, super interesante, funny și foarte informative. Dar pentru a putea realiza ce ne-am propus avem nevoie de cei mai creativi voluntari: așa că ia o mică pauză de la ce faci și hai să te introducem în povestea noastră.

Ce poate să își dorească un student la Comunicare mai mult decât să organizeze Congresul Național al Studenților la Comunicare aka cel mai mare eveniment PRIME? Cu un portofoliu de 15 ediții reușite și cu ambiția de a o realiza pe cea mai mișto de până acum, CNSC este un eveniment dedicat tuturor pasionaților de Comunicare și care vor să fie la curent cu noile tendințe. Vor fi două zile pline de conferințe interesante și workshopuri care îți vor pune mintea la încercare alături de cei mai pregătiți speakeri și cei mai la modă influenceri.

Dacă ești un înfocat al dulciurilor, atunci trebuie să fii una dintre prăjiturelele noastre energice. De ce energice? Pentru că vei avea de organizat evenimente lunare. PR Tea & AD Cookies este locul unde vei vrea să te relaxezi după o zi grea de facultate la un ceai și câteva prăjituri în timp ce speakerii îți povestesc ce mai e nou prin Social Media și îți oferă câteva tips & tricks.

Poate nu vrei să te gândești la asta de acum și ne pare rău dacă îți stricăm vibe-ul, dar la un moment dat o să trebuiască să te angajezi. Poate nu anul acesta, poate nici anul viitor, dar curând. Dar hai că îți dăm un pont: PR&Ad Fair. Cel mai cool târg de joburi din domeniul Comunicării poate să fie organizat de tine. Ai la dispoziție două zile să cucerești toate agențiile de publicitate care vor fi prezente și crede-ne nu sunt puține. Iar partea organizatorică este capitală: de la parteneri la sponsori și agenții – tu trebuie să jonglezi pe toate aceste planuri.

De la evenimentele noastre dragi trecem la departamente și începem cu PR-ul. Departamentul de PR este departamentul pasionaților de scris, copy-uri, articole, interviuri: toate te așteaptă să îți pui amprenta pe ele. Avem nevoie de oameni pasionați de Social Media cărora să nu le scape niciun typo, de studenți care să fie la curent cu tot ce-i nou în domeniu și de persoane dornice să participe la realizarea viitorului număr al revistei PR Forward, singura revistă online specializată în Relații Publice.

Dacă pe lângă firea ta sociabilă și organizată ai și o latură petrecăreață atunci you + HR = perfect match. HR-ul este departamentul în care nu ai timp să te plictisești, oamenii de aici sunt cei care reunesc într-un loc întreaga asociație, fie că este vorba de o petrecere, de interviuri sau de cel mai mișto teambuilding la munte alături de prieteni – pe toate le găsești aici.

În departamentul Events sunt cei mai energici f.r.i.e.n.d.s.: e nevoie de multă muncă pentru a organiza trei mari evenimente. PRIME Maraton reunește toți studenții pasionați de domeniul Comunicării în cadrul unui „workshop târziu… aproape matinal”. Pe parcursul unei seri întregi acesta va fi locul unde te vei distra și vei învăța lucruri practice. PRIME Quest este o cursă de o zi prin agenții de publicitate, în care participații trebuie să își dovedească creativitatea și rapiditatea în rezolvarea unor briefuri, având ca miză câștigarea unui internship în una dintre agenții. Și cel mai nou eveniment marca PRIME, Visually Speaking care dorește să combine pasiunea pentru domeniul Comunicării cu cea pentru Art Design sub forma unor conferințe interactive.

Departamentul de Marketing vă pregătește o surpriză anul acesta. Aici se regăsește Spring Masquerade: o petrecere tematică aparte în care poți să îți inviți prietenii și să te distrezi pentru că aici distracția chiar este la ea acasă. Iar în acest an vom da startul unui nou eveniment, deci vei avea șansa să faci parte din construirea conceptului pornind de la zero.

Ultimul, dar nu cel din urmă, departamentul de Art Design sau departamentul care transpune ideile din mintea noastră în realitate. Acesta este locul oamenilor pasionați de Photoshop sau Illustrator, dornici să își dezvolte skill-urile și să își pună creativitatea pe diverse afișe, vizualuri și multe altele.

Cam așa funcționează lucrurile în familia noastră și pentru că ne place să împărțim experiențele frumoase ale studenției te așteptăm și pe tine. So let’s be f.r.i.e.n.d.s

Articol scris de: Alina Torbă, PR Manager

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *