Happy Gifts pentru Happy People

Nu este ușor să îmbini creativitatea cu originalitatea, dar prietenii de la Happy Gift au reușit acest lucru. Cutia personalizată pentru vin reprezintă cadoul perfect care poate încânta pe oricine.

De data aceasta, cei surprinși au fost coordonatorii și membrii Boardului de anul trecut, care odată cu participarea la Alumni Night, au finalizat încă un capitol important în viețile lor și au trecut mai departe, lăsând în spate clipe de neuitat.

Echipa Happy Gift ne-a ajutat să le facem seara memorabilă, suprinzându-i cu un cadou unic, personalizat și oferindu-le un zâmbet, pe care îl vor avea întotdeauna atunci când vor vedea cutia de vin personalizată, așezată la loc de cinste.

„Un cadou special pentru oameni speciali”, așa cum spun cei de la Happy Gift. Oferindu-le acest cadou creativ, am creat o amintire frumoasă pentru fiecare alumn în parte, reușind să le aducem aminte de contribuția important pe care au avut-o în cadrul asociației, pe care o numim „Familia PRIME”.

Cei de la Happy Gift întrunesc toate valorile pe care ei le promit, mai ales rapiditatea și devotamentul de care dau dovadă. Chiar dacă cineva se află în criză de timp și nu știe ce să cumpere pentru persoana dragă, ei se mișcă repede și realizează un cadou unicat, care să fie pe placul clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *