Have a coffee with Santa

Dacă Moș Crăciun ar veni în vizită în București pentru un sejur de câteva zile și te-ar ruga pe tine să îl duci în fiecare zi într-o cafenea nouă, ai avea idee unde să-l duci să întâlnească oameni cool? Știi de unde să începi?

         Cel mai simplu pentru tine și pentru el este să aveți o zonă selectată plină de cafenele, precum este centrul Bucureștiului. V-aș sugera să aveți un punct A din care plecați și în final să ajungeți la punctul B. Așa că să începem cel mai bine cu Piața Victoriei și mai precis pe Calea Victoriei.

         Prima oprire o puteți face la o cafenea super cozy și primitoare chiar la stradă, ce poartă numele de Koketerie, unde Moșul poate să savureze o ceașcă de cafea caldă și un desert care îi va aduce aminte de torturile pe care le face chiar Doamna Crăciun acasă în Laponia. În tot acest timp vor veni și pleca diverși oameni care mai de care cu laptopurile după ei, în timp ce rezolvă diverse taskuri și briefuri alături de colegi de-ai lor la o masă distanță de voi. 

         Cea de-a doua oprire în drumul vostru poate să fie la Beans&Dots care se află în incinta Palatului Universul, loc plin de Hub-uri și de tineri plini de creativitate. Aici puteți avea ocazia să fiți martorii unor procese de creație din partea acestora, ce lucrează la numeroasele agenții de PR și Publicitate din zonă sau chiar din clădire. Cu puțin noroc poate puteți participa și la o conferință sau un workshop în una dintre camerele alăturate cafenelei.

Cum sejurul lui Moș Crăciun se apropie cu pași repezi de final, poate cel mai bun loc unde puteți să purtați o conversație liniștită legată de toate campaniile dedicate lui și să vorbiți de preferatele sale de până acum, o puteți face la The Coffee Factory, pe Bulevardul Regina Elisabeta. O cafenea micuță și foarte călduroasă în concordanță cu nopțile geroase de pe străzile Bucureștiului, vă este pusă la dispoziție. Poate după ce ați prins destul curaj puteți să vă plimbați prin Parcul Cișmigiu din apropiere și să vă bucurați de primii fulgi de nea ce încep să cadă.

A venit și ziua cea grea, în care Moșul trebuie să se întoarcă acasă să se pregătească pentru împărțirea cadourilor. Dar cum avionul lui are o întârziere de două ore, o bună oportunitate ar fi să mai bea o cafea și să asculte muzică la The Urbanist. Aici are ocazia să întălnească oameni de toate vârstele, care mai de care mai talentați și capabili de lucruri mărețe în viitorul apropiat. Dacă ziua lui este la fel de norocoasă precum au fost cele două ore de stat la noi în oraș, poate are ocazia de a asculta live un DJ care culmea să-i și placă.

Sursă foto: Cover, Foto 1

Articol scris de: Cristian Brujan, PR Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *