Humans of PRIME- benefits and opportunities

 Liceul a luat sfârșit și dăm fila mai departe ajungând la etapa studenției, cam pe la 18-19 ani. Viața ne surâde și ne oferă oportunități din ce în ce mai multe, printre care șansa de a aparține unui grup mare de oameni, o asociație, care îți poate oferi multe beneficii. 

    Despre ce avantaje și oportunități vorbim? 

Beneficiul adus pe plan profesional prin care îți poți îmbunătăți aptitudinile, dar îți poți dezvolta și unele noi, cum ar fi public speaking-ul. De exemplu, atunci când vrei să-ți spui ideea în fața echipei legată de un concept, când vrei să prezinți o nouă idee pentru feed-ul paginilor pe rețelele sociale, o nouă idee pentru un copy catchy sau atunci când trebuie să prezinți un pitch. Exersând acest lucru, reușești să îți stâpânești mai bine emoțiile și vei învăța să le gestionezi. Vei cunoaște oameni noi din domeniu și vei lega o conexiune cu ei. Ei bine, aceste lucruri vor aduce un surplus în viața ta și vei vedea cum încrederea în sine îți crește. 

PRIME dispune de cinci departamente și trei evenimente. O mulțime de oameni de la care poți învăța lucruri. Aici, în PRIME, ne dezvoltăm spiritul de echipă, învățăm să fim uniți și să perseverăm.

PRIME nu este despre numărul orelor de practică pe care profesorii din facultate te bat la cap să le faci, e despre echipă și curaj, creativitate și pasiune, prietenii și iubire. Întâlnirile sunt săptămânale, iar good vibe-ul  te însoțește chiar și în zilele mai puțin fericite din viața ta.

Organizăm campanii online și  evenimente, unde toți contribuim cu câte un gram din creativitatea noastră.  Activitatea în PRIME este ca un job. Nu orice fel de job, un job unde tot efortul tău depus aduce o recompensă mai valoroasă decât banii. Răsplata ta este valorificată prin zâmbetele și mulțumirile participanților la evenimentele organizate de echipa ta. Acestea ne dezvoltă noi skill-uri, învățând să le organizăm, dar și participând la ele. Ai șansa să te faci remarcat prin contribuția ta la activitatea în PRIME, dar și prin propriile idei pe care le vei pune în aplicare. 

PRIME oferă vaste oportuntăți și numeroase avantaje în rolul tău de PRIME-ist, dar și în viitorul tău ca om de Comunicare.

Sursă foto: Cover, Foto1

Articol scris de: Alina Drăgan, PR Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *