Idei fanteziste printate după placul inimii

Jumătatea lui decembrie: te strecori printre zecile de oameni care au luat cu asalt supermarketul din cartier în căutarea mamei, care a reușit încă o dată să dispară prin marea de cumpărători impacientați. După câteva ture de magazin o zărești într-un final în colțul îndepărtat al raionului cu papetărie, răsfoind un teanc de calendare în căutarea norocosului care vă va înfrumuseța peretele din bucătărie. Pentru că un an nou presupune un calendar nou, bineînțeles. Tragi cu ochiul rapid și îți dai seama că, deși se străduiește să aleagă unul cât mai deosebit, va sfârși prin a cumpăra veșnicul calendar cu pisici care a poposit la voi în casă aproape o decadă.

Dacă te regăsești și tu în scenariul de mai sus, TipoMedia are soluția: calendare de perete personalizate după bunul plac al clientului, gata să îți materializeze până și cele mai ciudate idei. Poți astfel să spargi tiparele și să îți decorezi încăperile cu un calendar care să îți reflecte personalitatea și stilul. Portrete de familie, citatele preferate sau pur și simplu un design minimalist, dar chic, te pot îndemna să răsfoiești mai des paginile acestuia și să reduci din angoasa pe care vederea zilei de luni o produce în sufletele fiecăruia dintre noi.

Iar dacă te-ai îndrăgostit de libertatea pe care TipoMedia ți-o oferă, poți alege să oferi un cadou inedit cuiva drag, știind sigur că vei face o impresie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *