Învață cele mai eficiente tactici de comunicare la PR Summit 2023

Ultimii trei ani au fost plini de transformări rapide și neașteptate pentru profesioniștii din PR. În 2023, noi provocări ne testează din nou reziliența, în plus, domeniul comunicării e în plină evoluție. Tehnologia are un impact din ce în ce mai mare în comunicare, iar noua generație are așteptări clare de la branduri și companii. Așadar, specialiștii în PR trebuie să își actualizeze continuu bagajul de cunoștinte. Mai mult, aceștia trebuie să învețe cum să folosească noile platforme, noile canale și noile tactici, astfel încât să obțină cele mai bune rezultate în campanii. 

Pe 21 martie, PR & Communication Summit, cea mai longevivă conferință de comunicare din România, reunește specialiștii din agenții și companii la Hotel JW Marriott din București. Timp de o zi, conferința aduce profesioniști internaționali și locali, care vor împărtăși din cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul carierei, lucrând cu branduri și companii de top. Prezentările lor se vor axa pe cele mai recente tendințe și cele mai bune practici în domeniul relațiilor publice, oferind participanților informații valoroase și sfaturi aplicabile.

EXPERȚI INTERNAȚIONALI

Kat Dare, Director la Ketchum UK, activează de peste 15 ani în domeniul relațiilor publice, conturând campanii și strategii de comunicare și CSR pentru clienți importanți din zona de retail, beauty, consumer health. În prezent, ea coordonează activitatea pentru Olay UK, RBU, Head & Shoulders Global și este consultant creativ pentru brandurile P&G Fabric Care.

Jonny Bentwood, Global Head of Analytics & Data în cadrul Golin UK, aduce la conferință date actuale și strategii testate pe una dintre cele mai puternice piețe de comunicare și marketing. Cu o vastă experiență în domeniu, în traseul său profesional a oferit consultanță pentru branduri importante precum: Walmart, McDonalds, Carlsberg, Shell, Unilever, Banca Mondială și YouTube.

EXPERȚI LOCALI

Printre profesioniștii locali invitați să vorbească la eveniment se numără: Nicoleta Deliu (Head of Communication, BCR), Roxana Dibă (Managing Director, Golin România), Bogdan Tomoiagă (Managing Director, GRF+), Ioana Mănoiu (Managing Partner, GMP PR), Sorana Savu (Senior Partner, Premium Communication), Raluca Rotaru (Managing Director, Chapter 4 România), Dana Nae Popa (Owner & Managing Director, Pastel), Veronica Plăcintescu (Head of PR, Oxygen), Cristina Butunoi (Deputy Managing Director, Golin România), Iulia Botar (CSR & Communication Director, GRF+), Traian Năstase (Managing Partner, iSense Solutions), Dana Dobrescu (Corporate & Government Affairs, Mondelēz România) și Catrinel Dumitru (Communication Strategist).

„Suntem încântați să îi avem alături de noi pe unii dintre cei mai buni experți din domeniul comunicării la conferința din acest an. Credem că aceasta ediție le va oferi participanților informații și strategii valoroase, care îi vor ajuta să găsească noi tactici de succes și modalități creative de a ajunge la public cu mesaje cât mai relevante”, a declarat Cristian Manafu, organizatorul evenimentului.

PR & Communcation Summit este un eveniment deschis tuturor profesioniștilor din domeniul comunicării, relațiilor publice și marketing. Mai multe detalii despre program și participare sunt disponibile pe www.prsummit.ro.

STUDIU EXCLUSIV – CEOs POWER REPORT

În exclusivitate pentru PR Summit, compania de cercetare de piață iSense Solutions a realizat un studiu inedit despre imaginea managerilor de companii din România. CEOs Power Report oferă o radiografie clară a eforturilor de comunicare prin prisma activității liderilor. Vom afla printre altele care sunt cei mai cunoscuți CEO din țară și ce așteptări are publicul de la șefii companiilor. 

YOUNG PR SEMINAR by BCR

PR & Communication Summit și BCR prezintă Young PR, cel mai așteptat seminar dedicat tinerilor pasionați de comunicare și relații publice din România. Pe 21 martie, studenții și tinerii profesioniști sunt invitați la Hotel JW Marriott din București pentru a lua pulsul industriei de PR, a obține kitul de informații de care au nevoie pentru a își construi o carieră de succes în acest domeniu, dar mai ales pentru a înțelege ce beneficii aduce această meserie parcursului lor profesional. 

PR & Communication Summit este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu BCR, Chapter 4, GMP PR, Golin, GRF+, Pastel, Oxygen și Premium Communication

DESPRE EVENSYS

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *