JOCURILE PRIME: Studentul și probele de vară

În studenție se experimentează foarte multe lucruri. Poți, de exemplu, să dai skip unui curs sau două doar din cauza faptului că e frig afară. Iar adevărata provocare este să fii apoi prezent în două locuri simultan: în rândul cinci de la geam, cum scrie în foaia de prezență, și printre pături alături de un serial bun.

Dar, cum toate coșmarurile pălesc în zorii zilei, și facultatea se termină după ultima sesiune de lacrimi. Odată cu sosirea verii, studentul pune pe hârtie problemele ce-l macină încă dinainte să afle câte restanțe a făcut anul ăsta.

 

Problemele de pe hârtie:

– subnutriția din cauza mâncării de cămin 

– evitarea vacanțelor de familie

– VAMĂ!!!

– caută altă chirie

– ce Dumnezeu faci la licență? 

– fugi de discuțiile despre restanțe cu ai tăi 

– ce bem? unde bem?

 

Dacă și tu te regăsești printre problemele existențiale de vară ale studentului millenist, te invităm să iei parte la Jocurile PRIME. Câștigă-ți o vară fără stres!

 

  1. Începem cu ce este prioritar: Cursa de 100m garduri spre Vamă.

Ca orice om intoxicat cu substanțe nocive, și tu ai nevoie de o cură de detoxifiere după un an studențesc. Proba cursei de 100m garduri se dă cel mai bine când vrei să pleci în Vamă, dar te lovești de obstacole: părinți, restanțe, job, bani, prieteni cu programe diferite. Noi am căzut la gardurile doi și cinci: restanțele și prietenii. Dar avem încredere că tu vei lua aurul la proba asta!

 

  1. Ca să pleci totuși în Vamă, ai nevoie de energie. So, prepare your body pentru proba vitezei.

Ca să înțelegi cum funcționează stomacul unui student după câteva luni de supă la plic și meniuri de la Mega, uită-te pe National Geographic. Nu vrei să te afli între el și o porție dublă de sarmale cu smântână. Fără dubii, știm că tu vei duce lotul național pe podium la proba mâncat viteză.

 

  1. Acum că ți-ai recăpătat forțele, cred că ești pregătit de următoarea probă: aruncarea greutății.

Pregătirea pentru această probă constă atât în întărirea fizicului, cât și a psihicului. Dacă nu ești puternic mental, nu vei reuși niciodată să îi mărturisești mamei câte restanțe ai de dat în toamnă. Cu alte cuvinte, nu vei putea să-ți arunci greutatea asta de pe suflet. The odds may be in your favor!

 

  1. Dacă ai reușit să iei măcar bronzul la proba anterioară, atunci sigur ești pregătit de următoarea: proba la paralele.

Sunt două vergele din lemn, orizontale și paralele, așezate pe suporturi verticale, ce pot fi egale sau inegale. Știi că treci prin această probă când părinții sau rudele sau vecinii sau prietenii părinților întreabă ce faci la licență? Dar la master? Ai deja trei variante în minte, nu? Well, mătușa Sofia e o paralelă, iar tatăl tău e cealaltă. Iar tu te afli între amandoi, complet derutat și, ei bine, paralel, cu viitorul.

 

  1. După ce te-ai calificat la limită la proba trecută, e timpul să vezi cum e să fii din nou acasă prin proba bârnei.

Atâtea luni de stat la cămin, fără oră de stingere și stare de ebrietate de ascuns, te-au făcut să-ți pierzi aptitudinile de gimnast. Astfel că, e destul de greu să ajungi în siguranța camerei tale la cinci dimineața, după câteva shoturi zdravene. Mersul pe vârfuri, când ai tăi sunt atenți la orice intrus, e fix ca luatul unui 10 la proba de bârnă. Imposibil.

 

Noi știm că probele Jocurilor PRIME sunt dificile, dar la finalul lor te așteaptă un podium pe care vei regăsi: distracție, libertate și amintiri pe care nu le poți pune pe Instagram. Noi credem că tu, studentul în vacanță, vei reuși să câștigi aceste lucruri, mult mai valoroase decât orice medalie de aur.

 

 

 

 

Sursă photos: @humansofprime Instagram Stories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *