Let’s find the way with PRIME!

     Știm și noi cum este să fii student în primul an de facultate, poate chiar din alt oraș, și să simți că nu-ți găsești o direcție. Tocmai de asta, noi ne-am gândit să te ajutăm cu câteva variante pentru traseul pe care poți să-l urmezi. PRIME România este prima asociație studențească de Comunicare și Relații Publice, formată dintr-o gașcă mare de studenți care așteaptă să te alături și să te lași ghidat către cele mai cool experiențe din perioada facultății. Pe scurt, experiența PRIME înseamnă să-ți faci muuulți prieteni noi, să te distrezi, iar în același timp să contribui la organizarea unor evenimente faine.

      Prima variantă pe care ți-o propunem este Congresul Național al Studenților la Comunicare. Cunoscut pentru cele două zile de workshopuri și conferințe, evenimentul te introduce în lumea noutăților din domeniul Comunicării. Pe lângă multe informații utile pe care le afli, poți pune în practică idei în cadrul celor mai creative workshopuri, alături de participanți. 

     Dacă tot vorbim despre evenimente, continuăm cu PR&Ad Fair, cel de-al doilea eveniment propus. Aici poți contribui la organizarea celui mai mare târg de joburi în Comunicare, Advertising sau PR, eveniment realizat în totalitate de echipa PR&Ad Fair.

     O altă variantă pe care ai putea să o alegi ar fi PR Tea & Ad Cookies. Aici ai șansa să organizezi evenimente periodice la care participanții pot savura câte un ceai și o prăjitură, în timp ce speakerii împărtășesc câte ceva din experiența lor.

  

     Acum că am încheiat cu evenimentele, o să continuăm cu o mică prezentare și pentru cele cinci departamente. Pentru pasionații de scris și cei care se visează mari copywriteri, PR-ul este departamentul perfect pentru a-ți expune această pasiune. În același timp, poți lucra la următorul număr din revista PR Forward, singura revistă din online de Relații Publice.

 

   Dacă îți place să menții conexiunile dintre oameni și ești mereu pregătit de party, HR-ul e pentru tine! Atmosfera din acest departament nu are cum să te plictisească vreodată. Aici ai tot timpul activitate, organizând teambuildinguri, petreceri sau interviuri.

 

   O altă propunere cu care venim este departamentul Events. El are trei mari evenimente, pline de activități interactive: PRIME Quest este o cursă de o zi prin agenții de Publicitate, în care participanții sunt supuși mai multor probe eliminatorii în urma cărora pot câștiga un internship. Maraton este un eveniment pe parcusul căruia te vei distra și vei învăța lucruri practice în cadrului unui worksop ce durează până dimineața, iar Visually Speaking este un eveniment ce dorește să combine pasiunea pentru domeniul Comunicării cu cea pentru Art Design sub forma unor conferințe interactive. Dacă ești în căutare de provocări, aici ai ocazia să-ți pui în practică creativitatea.

 

  Departamentul de Marketing se asigură că ai parte de cea mai tare petrecere tematică din tot anul, unde îți poți invita prietenii. În plus, făcând parte din acest departament păstrezi legătura cu toți partenerii PRIME. 

  Ultimul, dar nu cel din urmă, departamentul de Art Design este creat special pentru pasionații de grafică ce vor să-și pună amprenta în campanii reale. Munca ta poate fi recunoscută prin vizualuri, afișe și flyere.

 

  Dacă te-am făcut curios în ceea ce privește vibe-ul PRIME, hai să ne cunoaștem și să-ți oferim o direcție clară pe care poți s-o urmezi și în viitorul apropiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *