Let’s get professional

Să ne imaginăm următoarele situații: ai terminat arhitectura și vânezi cele mai mișto proiecte; ai terminat HR și cauți cea mai faină companie; ai terminat vânzări și urmează să iei cu asalt piața de imobiliare sau ai terminat stomatologia și urmează să-ți deschizi cabinetul în câteva luni. Oricare ar fi situația, ești pus într-un moment în care trebuie să iei în considerare orice detaliu ce te poate diferenția de mulțime. Care este unul din elementele la care nu multă lume se gândește, dar care într-adevăr pot face această diferență? O carte de vizită specială. 

Chiar dacă atunci când auzi despre cărți de vizită gândul tău zboară la asocierea profesionist-scump, nu este cazul. Noi îți propunem azi Inku, o companie specializată pe crearea de cărți de vizită cu comandă online și la un preț accesibil. Ideea pe care se bazează Inku este aceea că poți ieși în evidență cu o carte de vizită și ea nu trebuie să te coste mult. Ei se specializează pe oferirea unui serviciu și a unui produs la standarde de top dar la un preț accesibil.

De asemenea, au în vedere și procesul tău de căutare a unui design potrivit pentru tine. Astfel, ei iau în calcul trei etape în care te poți afla, și sunt pregătiți să te ajute indiferent de situație: poți să cauți un model, fără o idee în prealabil, iar echipa lor de design te poate sfătui; poți să ai o idee, iar ei să te ajute să o conturezi mai clar sau poți avea deja modelul, Inku asigurându-se că acest model se materializează în cel mai mișto mod – tu completând doar un formular de comandă online.

Bazându-se pe accesibilitate, Inku îți oferă posibilitatea de a calcula clar prețul pe care îl va avea comanda ta. Pe platforma lor sunt descrise în detaliu prețurile, ele depinzând de tipul de carton dorit, finisaje și tiraj. Și venind vorba de materiale, cartea ta de vizită poate fi din carton, din plastic și din aluminiu. Ele se realizează printr-un proces complex, trecând printr-o serie de utilaje de print UV, mașini de aplicat folio, tipar digital, serigrafie, gravare laser, la care se adaugă o colecție uriașă de cartoane disponibile. Devine astfel evident faptul că diversitatea nu este o problemă.

Astfel, dacă ești în căutarea unei cărți de vizită speciale noi îți propunem Inku, o companie ce își propune să se îndepărteze de cărțile de vizită ieftine ce se produc în masă.

Sursă foto: TipoMedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *