Lucky thirteen

Există o vorbă de demult cum că numărul 13 aduce ghinion, dar nu și în cazul în care vine vorba de evenimente. Și pentru că știm deja că ești și tu unul dintre oamenii dinamici a căror pasiune este să descopere, că adori să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău, ți-am pregătit, din acest motiv, un maraton de propuneri cu evenimente de neratat. Pentru când? Ai ghicit! 13 aprilie.

Totul începe cu cafeaua de dimineață pe care o poți savura în cadrul primului eveniment realizat de TEDx Universitatea Politehnică București, „Defy the Odds” – cum să atingi un scop considerat imposibil, începând cu ora 10:00. Conceptul evenimentului este unul foarte flexibil și vizează toți iubitorii de nou și de schimbare. Scopul acestuia este de a prezenta povești de succes care, în esență, par imposibile. Speakerii, prin experiența lor, te vor învăța cum să reușești să depășești toate barierele și limitele pe care ți le impui. Cum poți aduce o schimbare în viața ta? Ei, bine, dacă vei fi prezent, vei afla.

În același timp, dacă preferi ceva care să te țină în priză mai mult, Mezanin Market, aflat la cea de a șasea a ediție va avea loc la Palatul Universul începând cu ora 10:00. Evenimentul este dedicat tuturor micilor sau marilor antreprenori locali care doresc să își îmbunătățească abilitățile în afaceri. Cursul durează o zi și garantează dezvoltare personală, atât în domeniul Comunicării, cât și în cel al antreprenoriatului. Mai multe detalii găsești aici.

După o dimineață încărcată de un bagaj de cunoștințe consistent, avem cu toții nevoie de o pauză, iar Bucharest Vintage Houses Bike Tour ne va ajuta să o primim cum se cuvine. Începând cu ora 12:00, în fața hotelului Intercontinental, va începe cea de-a doua călătorie în dezvoltarea personală, dar și culturală, de data aceasta, ceva mai dinamică. Vino și tu alături de alți studenți ca tine și de alți iubitori de plimbări, să explorezi în turul pe bicicletă cele mai mari și frumoase case și monumente ale capitalei.

Finalul zilei îți rezervă încă două evenimente extrem de relaxante. Primul va avea loc la Grădina Eden unde te poți bucura de una dintre cele mai frumoase voci românești, atât de jazz, cât și de muzică underground, A-C Leonte. Aceasta s-a făcut remarcată prin primul său album jazz, Secret Love, lansat în 2014. Acest concert este modalitatea perfectă de a-ți încheia seara. Cel de-al doilea eveniment, Harder – Queer Techno Party, s-a născut la Berlin și a fost adoptat și la București, câțiva ani mai târziu. Dacă ești iubitor de muzică techno și vrei să îți închei ziua de sâmbătă într-un mod distractiv, atunci ne vedem la Club 16, începând cu ora 23:00.

Sperăm că am reușit să te convingem să participi măcar la unul dintre evenimentele din micul nostru maraton. Pregătește-ți dorința de cunoaștere și entuziasmul, iar ziua de 13 aprilie sigur va fi cu noroc.

Surse foto: 1, 2, 3, Cover.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *