Maguni.ro la Alumni Night 2018

Alumni Night este unul dintre cele mai semnificative evenimente interne PRIME România. În fiecare an, membrii și alumnii se reunesc pentru a rememora momentele petrecute în asociație. Centrul atenției sunt, totuși, coordonatorii și membrii boardului din anul anterior care urmează a fi alumnizați. Prin aceasta, le sunt recunoscute meritele pentru implicarea de care au dat dovadă.

Pentru a face această experiență cu atât mai frumoasă pentru viitorii alumni, partenerii noștri de la Maguni.ro, pe care îi găsiți aici sau pe pagina de Facebook, ne-au sărit în ajutor cu 14 căni superbe, personalizate.

Experiența noastră cu cei de la Maguni a întâlnit toate valorile pe care ei le promit: calitate, seriozitate, rapiditate și respect. Astfel, dragii noștri colegi, proaspăt deveniți alumni, se bucură acum de cafeaua de dimineață dintr-o cană care le amintește constant cât sunt de iubiți și apreciați.

 

 

 

 

 

 

 

Sursă foto: Andra Ion                                                                                      Sursă foto: Mihaela Sîrbulescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *