May: fun and personal development

Mai. Putem spune că această lună dă startul distracției și te pregătește pentru mult așteptata vacanță. După cum ştim cu toţii, prima zi din luna mai este una dintre cele mai populare ale anului. De ce? Pentru că are loc 1 Mai Muncitoresc, cea mai așteptată zi a primăverii, recunoscută pentru distracție, relaxare și cât mai puțin somn. Cam despre aste este vorba dacă am rezuma în câteva cuvinte. Anul acesta pică într-o zi de miercuri, așa că putem spune că weekendul va începe mai devreme. Și ce poți face altceva, decât o mini escapadă la mare împreună cu prietenii? Știm, deja a devenit un clișeu, deoarece toată lumea face asta, însă este super fun. În plus, de ce să nu respectăm tradiția și să ne distrăm și anul acesta?

Dacă tot veni vorba… către ce locație crezi că te vom ghida? Evident, unde altundeva dacă nu la Vama Veche… Așa că adună-ţi gașca, pregătește-ți banii și ia primul tren spre Vamă. Iar de cazare nu ar trebui să-ți faci probleme, sigur nu vei avea prea mult timp de dormit, deoarece dorința de a privi primul răsărit pe plajă din anul acesta te va ține treaz/ă până dimineața. 

 

După câteva nopți pierdute, muzică bună și timp petrecut cu cei mai buni prieteni, nu trebuie să uităm de responsabilitățile ce ne înconjoară și îți propunem câteva evenimente cool la care să participi luna aceasta. Astfel, vei reuși cu brio să îmbini utilul cu plăcutul și să te dezvolți din punct de vedere personal. Și, vorba aceea… cine a spus că atunci când înveți lucruri noi, nu te poți și distra?

Mai jos îți propunem o mică lista cu câteva evenimente de bifat.

  1.      Brand Minds 2019

Pe primul loc în topul nostru se află Brand Minds. Ținem să te anunțăm că anul acesta se află la cea de-a VI-a ediție! Dacă ești pasionat/ă de domeniile ce țin de leadership, tehnologie, creativitate și Marketing, acest eveniment este, în mod cert, unul adresat ție. Pe data de 10 mai, la Sala Palatului, vei face cunoștință cu oameni care au o experiență vastă în aceste arii culturale. Printre aceștia, se regăsesc:  Yuval Noah Harari – World’s Top Bestselling Author, Brené Brown – Researcher and Bestselling Author; Robert Cialdini – World’s Top Psychology Expert și tot așa.

Ce mai aștepți? Profită de oportunitatea de a descoperi cele mai interesante trips & tricks de la cei mai experimentați oameni din domeniu. 

 

  1.      Bucharest Tech Week 2019

Dacă ești iubitor de tehnologie, pasionat de gadgeturi, VR, mașini electrice și hibrid, roboți, drone și altele, îți recomandăm un Tech Week & more între 20 și 26 mai.

Organizatorii ți-au pregătit o serie de evenimente pe placul tău, iar evenimentul va fi împărțit astfel: Tech Expo (Piața Universității) în perioada 24 – 26 mai, unde vei avea parte de multă tehnologie pe metrul pătrat. Apoi, Business Summits (Radisson Blu Hotel) între 21 – 24 mai. Aici te vei bucura de o serie de conferințe premium cu speakeri internaționali și locali pe diferite teme legate de tehnologie. Și, nu în ultimul rând, Partner Events, între 20 și 26 mai – peste 65 de evenimente partenere organizate în diferite puncte din oraș.

Așa că ce mai aștepți? Sărbătorește alături de ceilalți 18.000 de pasionați la cel mai amplu festival urban de tehnologie din România!

  1.      Fashion ROute 2019

Ultima noastră propunere este Fashion Route 2019, ce va avea loc marți, 21 mai, la Sheraton Bucharest Hotel în intervalul orar 9:00 – 14:00.

Această conferință dedicată retailului de fashion și industriei textile se află anul acesta la cea de-a III-a ediție. Sub deviza Fashion Upgrade, Fashion Route își propune să exploreze transformările prin care industria trece și care este impactul acestora asupra pieței românești. Sounds interesting, right?

În cadrul acestui eveniment, se va realiza o radiografie a pieței românești de fashion ce va urmări ce, cum și unde se vinde. Se va face o comparație între brandurile internaționale şi cele locale și se vor dezvălui ce strategii trebuie adoptate pentru satisfacerea nevoilor clienților.

Ulterior, vei descoperi cum a fost influențată industria locală de evoluția comerțului online și revoluția digitală. De asemenea, pentru că industria românească este una cu tradiție, care începe să facă pași timizi spre această revoluție digitală, vom vedea cât de adaptate sunt fabricile românești la această nouă realitate.

Pont: participarea este gratuită. Așa că nu mai sta pe gânduri și hurry up!

So… lista noastră se oprește aici. Sperăm că luna mai să fie una plină de energie, activități și, nu uita, stay positive and have fun!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *