Never a deadline for us

Valentine’s Day a trecut ca prin minune. Asta nu este un motiv de îngrijorare, deoarece se apropie Dragobetele, un nou prilej de „bucurie”. Ce zile minunate să celebrezi dragostea… poate pentru jobul tău. Iar te-a prins ziua îndrăgostiților fără pereche? Cupidon nu și-a îndeplinit misiunea. De fapt, la ce te așteptai din partea unui om îmbrăcat ca un bebeluș înaripat? Că te va urmări cu săgeți ascuțite? Că va împrăștia inimioare roz în jurul tău? Asta poate se întâmpla doar în spotul acela pe care-l pregătești în fiecare an pentru bomboanele de ciocolată.

Nu-i nimic, pune-ți zâmbetul pe față, chiar dacă este doar o încercare naivă de a-ți ascunde adevăratele sentimente. Astăzi ai oportunitatea să demonstrezi câtă „dragoste” îi porți job-ului tău. Să fim clari: dragostea unui Art Director nu poate fi masurată altfel, decât prin efortul depus în îndeplinirea taskului.

Deși ți-ai făcut o listă întreagă cu priorități, ți-ai notat data în calendar ca nu cumva să uiți de deadline.. realizezi că nu există o formulă magică care să funcționeze. De ce? Pentru că pentru tine nu există un deadline. Între tine și jobul tău este acel gen de iubire care lasă urme de durată asupra ta. Îți pierzi nopțile gândindu-te la el și bineînțeles, taskul este primul lucru la care te gândești când te trezești dimineața.

Așa cum îți poate spune orice persoană care este într-o relație de lungă durată, dragostea nu poate fi rezervată unei singure zi pe an. Să dai dovadă de pasiune și devotament față de taskurile tale reprezintă mai mult decât respectarea deadline-ului, reprezintă o adevărată declarație de dragoste.

8 milioane de oameni în lume.. Și el este singurul pe care îl doresc. Este vorba despre taskul meu, desigur. Țin să îi mulțumesc pentru că imi amintește în fiecare zi cum e să ai fluturași în stomac. Viața mea s-a schimbat de când el a apărut.  

Cum îți poți exprima dragostea față de task? Sunt 3 pași simpli:

#1: Cunoaștere: Știi că îl vei găsi acolo, în mijlocul haosului din mintea ta. De îndată ce îl descoperi, vei ști că o aventură excepțională este pe cale să se întâmple. Taskul trebuie tratat într-un mod autentic, apreciat pentru adevărata lui valoare. Trebuie iubit pentru ceea ce este și pentru ceea ce urmează să devină. Numai așa nu te va lua prin surprindere deadline-ul…

#2: Pasiune: Desigur, iubirea voastră este una împărtășită. Drept dovadă este faptul că de fiecare dată când încerci să-l îndepărtezi, el se infiltrează și mai mult în subconștientul tău. Te iubește. Și tu îl iubești. Deși te enervează mai mult decât ai fi crezut că este posibil. Cu toate astea, încă iți dorești să petreci fiecare minut iritant cu el.

Dacă deadline-ul te ia prin surprindere, tot ceea ce poți să faci este să îți dorești să poți da timpul înapoi. Astfel, ai avea mai mult timp să contemplezi asupra taskul-ui și să îl iubești îndelung.

#3: Devotament: Într-o lume plină de alegeri nelimitate, loialitatea este un lucru rar. Taskul nu este perfect, niciunul dintre noi nu este, dar el trebuie să fie tot ce îți dorești. Taskului trebuie să îi reamintești cât de mult îl iubești, și nu din obișnuință. Trebuie să îi amintești că este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat.

Și când te gândești că unii oameni caută întreaga viață ceea ce eu am găsit… într-un task. Nu există deadline pentru noi, așa că: la cât mai multe idei creative împreună!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *