Oare câți CNSC-iști mai sunt până la Crăciun?

Oare câți CNSC-iști mai sunt până la Crăciun?

Crăciunul se apropie cu pași repezi și, în scurt timp, spiritul sărbătorilor ne va cuprinde pe toți. Pentru că Congresul National al Studenților la Comunicare are de curând pagină de Instagram, CNSC-iștii au lăsat deoparte, pentru puțin timp, taskurile și brainstormingurile legate de tema sau vizualul evenimentului din 2018 și s-au gândit  să înceapă o mică și atractivă campanie de Crăciun.

Au venit cu idei și au decis că cel mai potrivit este să înceapă o campanie prin care să vorbească despre ei, despre cum arată Crăciunul lor. Și pentru că sunt niște Christmas lovers au scos din dulap coarnele de ren, beteala pentru brad sau chiar costumul de crăciuniță și au zâmbit în cele mai christmassy poze cărora le-au adăugat câteva cuvinte care îi definesc în această perioadă a anului.

Am aflat de la echipa CNSC-istă că unii nu își pot imagina Crăciunul fără clasicul Home Alone sau fără melodiile lui Michael Buble, alții așteaptă cu nerăbdare să petreacă momente frumoase alături de oamenii dragi, să se bucure de atmosfera caldă a sărbătorilor, să simtă mirosul de turtă dulce, iar alții sunt experți în prepararea de ciocolată caldă și decorat brazi. Cu siguranță, anul acesta, toți îi cer lui Moș Crăciun același lucru, un CNSC de poveste.

Articol scris de: Andreea Prioteasa, PR Executive & CNSC Organizer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *