Pixul reciclabil – prietenul naturii

Anual, un milion de păsări și 100,000 de mamifere marine sunt ucise de plasticul aruncat în oceane, acesta constituind aproximativ 90% din reziduurile care plutesc la suprafață. Statisticile indică faptul că 50% din plasticul pe care îl utilizăm, îl utilizăm o singură dată, apoi îl aruncăm. Privind în perspectivă, un studiu pune problema astfel: un brand care începând cu anul 1950 ar fi vândut peste 100 de miliarde de pixuri de unică folosință, astăzi toate aceste pixuri ar putea înconjura Pământul în medie de 350 de ori.

Este necesar să contribuim în mod direct la protejarea mediului? Răspunsul este da, iar situația devine tot mai îngrijorătoare pe zi ce trece. Cum putem face asta? Un exemplu simplu este utilizarea unui pix reciclabil: un pas mic pentru tine, un pas mare pentru mediu. Chiar dacă alegerea unui pix reciclabil pare un pas relativ mic, aceasta poate contribui la o mare diferență în timp.

În acest articol vom împărtăși mai multe detalii despre obiectele care ne facilitează micile task-uri zilnice. În ciuda faptului că jobul, atribuțiile și activitățile fiecăruia dintre noi variază, ceea ce putem face este să ne axăm pe reducerea modurilor în care suprautilizăm consumul de plastic. TIPOMEDIA îți facilitează căutarea și te ghidează gentil spre dezvoltarea unui comportament eco.

Prin îmbinarea tehnologiei cu designul și calitatea, TIPOMEDIA oferă o gamă largă de pixuri reciclabile si personalizabile. Și deoarece instrumentul cu care scrii spune multe despre tine, îi poți alege culoarea în funcție de preferințele tale. (P.S. Nu există nici o limită de număr de culori – acestea sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar mulțumită rezoluției mare de imprimare). Așa că personalizează-ți pixul cum dorești și îndrumă-ți prietenii să facă la fel! ☺

Become more environmentally friendly!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *