PR & Marketing Hunter

Gata să accepți noi provocări? Am pregătit pentru tine câteva recomandări de evenimente care te vor face să-ți (re)descoperi pasiunea pentru Publicitate și Marketing. Eliberează-ți agenda, pentru că perioada aceasta se anunță solicitantă și plină de activități interesante și educative. Dacă vrei să descoperi secretele acestor domenii și să ții pasul cu ultimele tendințe, atunci pregătește-ți agenda, citește sugestiile noastre și alege care dintre evenimentele următoare sunt pe placul tău.

Made in RO: 100 ani de branding românesc

Pasionat/ă de Istorie și Publicitate? Atunci acest eveniment este combinația perfectă pentru tine. Descris ca un proiect-manifest, menit să readucă în atenție mărci naționale emblematice, evenimentul înglobează numeroase activități: o expoziție de artă publicitară românească, o serie de conferințe susținute de publicitari, dar și o serie de ateliere creative care au ca scop reinventarea anumitor branduri românești. Evenimentul are loc între 22 și 28 octombrie la AWE – Adaptive Work Environment, iar toate detaliile le găsești aici.

SO Meetups 09

Conferințele SO Meetups, devenite deja o tradiție printre entuziaștii Social Media, au ajuns la ediția cu numărul IX. Astfel, doritorii sunt invitați la o discuție despre productivitate și crearea de obiceiuri în contextul Social Media, pentru eficientizarea pe termen lung. Speakerii acestei ediții sunt Cristina Chipurici, cofondatoarea The CEO Library și pe Andrei Roșca, Change Strategist. Dacă vrei să descoperi secretele celor doi, ești așteptat/ă pe 29 octombrie la Qreator by IQOS, iar până atunci, poți afla de aici mai multe detalii.

WeContent

Cea mai importantă conferință de Content Marketing din România își deschide porțile pe 1 noiembrie. Dacă vrei să înveți lecții concrete de la speakeri consacrați, să descoperi cum să formulezi o strategie de Content Marketing de succes sau să cunoști oameni pasionați de acest domeniu, atunci ai nimerit în locul potrivit. Intră aici pentru a vedea toate detaliile.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate            

Cea mai palpitantă noapte pentru iubitorii de Publicitate se apropie cu pași repezi. Pe 10 noiembrie ia-ți prietenii și simțul critic, pentru că are loc ediția cu numărul 23 a Nopții Devoratorilor de Publicitate, la Berăria H. Dacă vrei să fii la curent cu toate informațiile de care ai nevoie, click aici și le vei găsi pe toate.

Te-am convins? Atunci abia așteptăm să ne întâlnim la cele mai cool evenimente din această perioadă!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *