PRIME Maraton 2018: de la teatru la scheciuri online

Cu nerăbdare și un vibe pozitiv, PRIME România dă startul unui „workshop târziu..aproape matinal”, cea de-a IX-a ediție, cu o temă ce va fi pentru prima dată abordată în istoria acestui eveniment. Te invităm, așadar, să iei parte la PRIME Maraton: Script, Act, Share, miercuri, 17 ianuarie 2018, la Unteatru (Strada Sfinții Apostoli 44, București), ora 21:00. Sperăm că locul te va transpune în acea lume a creativității și talentului, atât de pe marile scene ale teatrului românesc, cât și în cea a mediului online.

Îi urmărești cu atenție pe internet dar și pe scenele teatrelor? Le citești postările periodic și ești la curent cu tot ceea ce fac ei? Ei bine, îți mărturisim că te afli în locul potrivit și credem că de-abia aștepți să îi intâlnești pe oamenii care se află în spatele cortinelor și scheciurilor atât de îndrăgite de tine.

În cadrul „piesei” organizate de noi, în care suntem siguri că vei râde copios și vei pleca cu amintiri frumoase, vor lua parte 7 oameni minunați. Ești pregătit să afli despre cine este vorba? Cel care va modera discuțiile și va avea grijă ca speakerii să răspundă tuturor întrebărilor publicului este Andrei Niculae, de la Virgin Radio. Alături de noi vor fi Mihai Bobonete, care va aborda subiecte puțin mai serioase decât cele cu care v-a obișnuit, Șerban Pavlu, pe care unii îl știți drept Relu din serialul „Umbre”, Silviu Gherman, pe care îl cunoaștem mai ales pentru scheciurile lui îndrăznețe, Andrei Aradits, care are multe să ne povestească din cei 36 de ani de teatru, dar la fel de multe are de zis și tânăra actriță Serin Jemaa, pe care e posibil să o cunoașteți de la Cuibul Artiștilor. Și sigur, nu există nicio ediție PRIME Maraton fără un invitat special, despre care vă putem spune doar atât: este actor și trainer de improvizație și a pregătit pentru voi câteva surprize și o lecție de improvizație într-o atmosferă prietenoasă și dinamică.

 

Te-am convins și ne promiți că ne vom intâlni miercuri, 17 ianuarie? Lumea teatrului privită din două perspective pare un subiect incitant, nu? Participă și tu la PRIME Maraton: Script, Act, Share și te asigurăm că nu vei regreta și nu te vom lăsa să te plictisești.

Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular de înscriere până la data de 17 ianuarie, ora 15:00. Nu uita că prețul unui bilet este de 10 lei. Și să îți mai spunem un secret: avem și premii pentru cei dintre voi care sunt hotărâți să rămână până la final.

Articol scris de: Alexandra Luca, Events Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *