PRIME Maraton 2019: despre fotografie și dincolo de ea

3, 2, 1… zâmbiți! Un nou workshop târziu…aproape matinal deschide seria de evenimente marca PRIME România de anul acesta cu o temă inedită. Hai alături de noi joi, 17 ianuarie 2019, la Silver Church (Calea Plevnei 61), ora 21:00 la PRIME Maraton: Capture the unseen! Vom pătrunde împreună cu invitații noștri în lumea fotografiei, vom trece dincolo de imagine și vom descoperi secretele brandingului personal.

Totul pare pe alocuri obscur? Nu-ți face probleme, te ajutăm noi să developezi detaliile celei de-a X-a ediții PRIME Maraton. Pe parcursul întregii seri, fotografi cunoscuți ne vor împărtăși din experiența, aspirațiile și secretele lor și ne vor ajuta să înțelegem ce se află în spatele unei fotografii reușite.

Ești pregătit să afli cine compune imaginea evenimentului nostru? Moderatorul, cel care va avea grijă ca speakerii să răspundă curiozităților publicului, va fi Lucian Popescu. De asemenea, alături de noi vor fi Andreea Retinschi, ale cărei fotografii variază de la portrete, fashion și comercial, la arhitectură și evenimente, Alex Damian, care te uimește cu fiecare ocazie prin modul în care surprinde frumusețea lucrurilor mărunte din jur, Vlad Sorescu, un maestru al graficii, care debordează de creativitate, Nuță Kiki, plină de energie și dornică de a face totul cu multă pasiune, Mihnea Ratte, un „fotograf fericit”, așa cum spune și el, iubește oamenii și este fascinat de tot ce-l înconjoară și, nu în ultimul rând, Vlad Eftenie, ale cărui fotografii surprind întotdeauna emoția momentului.

Simți că te regăsești în povestea transmisă de fotografia noastră? Atunci, te așteptăm cu drag la primul nostru eveniment din acest an: Maraton: Capture the unseen, unde vom discuta și ne vom împrieteni cu o sumedenie de oameni super faini până spre dimineață.

Nu mai sta pe gânduri și completează imediat formularul de înscriere până joi, 17 ianuarie, ora 15:00. Reminder: prețul unui bilet este 10 lei, iar dacă te numeri printre cei mai activi dintre participanții care vor sta până la finalul evenimentului, s-ar putea să te întorci acasă cu un premiu surpriză. Cant wait to see you there!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *