PRIME, the neverending story

Povestea PRIME nu se termină niciodată.

Dacă ai avut contact cu noi, amprenta ta rămâne în istoria asociației, iar amprenta PRIME rămâne în sufletul tău. Astăzi am dat cuvântul dragilor noștri alumni, care și-au primit ultimul task, anume să vorbească despre PRIME:

Mihaela Sîrbulescu, Communication Intern @Holcim:

„Îmi este foarte greu să vorbesc despre PRIME fără a folosi superlativul pentru că toți cei 3 ani petrecuți în asociație au fost la superlativ. Am fost Organizator CNSC și mi s-a părut palpitant, am fost Project Manager CNSC și mi s-a părut extraordinar, am fost Secretar General și mi s-a părut incredibil. De ce? Pentru că fiecare an a venit cu prieteni noi, experiențe noi, momente de neuitat, dar mai ales limite noi pe care înveți să le depășești. În PRIME am învățat cât de mult contează fiecare lucru mic sau mare pe care îl făceam, am învățat cum este posibil să nu fii niciodată singur, iar dacă e să cazi, întodeauna este cineva în spatele tău să te prindă… În PRIME am învățat cum să îmi asum greșelile, dar mai ales cum să le repar… În PRIME am învățat că petrecerea continuă și după ce se închide localul. În final, deși mai sunt multe de spus, în PRIME m-am format profesional, dar și personal.”

 

Alexandru Nedelcu, copywriter  @Active AD/ blogger @alexnedelcu.ro:

„Să vorbești despre drumul în PRIME te forțează să vorbești despre tine. Sincer. Iar asta pentru că aici nu e vorba doar despre drumul tău profesional, cât și despre drumul tău personal.

Intri în PRIME crezând că știi ce vrei și așteptându-te să capeți experiență în domeniu. Dar în realitate, înveți o groază de lucruri noi despre tine, îți depășești limitele, legi prietenii și te îndrăgostești de ceea ce faci. O să descoperi că dedici din ce în ce mai mult timp asociației și că îți place.

Ca să intri în PRIME, trebuie să ai curaj să te descoperi. Și crede-mă, nu o să regreți :)”

 

Liliana Niculescu, Social Media Executive @Screen Native:

„De fiecare dată când cineva mă întreabă ce a însemnat PRIME pentru mine îmi dau seama că răspunsul nu se schimbă niciodată. PRIME a fost facultatea mea, jobul meu, locul unde am cunoscut oameni care vor deveni sau care deja sunt importanți în industrie. Când ai 19 ani și organizezi un eveniment cap-coadă unde vin zeci de studenți e ceva! Te responsabilizeaza și te ajută să te descurci mult mai bine într-un loc de muncă la început de drum.

 PR Tea & AD Cookies rămâne proiectul meu de suflet la care mă voi gândi întotdeauna cu drag. Și acum țin minte emoțiile de la finalul lunii când pregăteam conferințele și workshop-urile, dar și bucuria de la finalul unui eveniment reușit al prăjituricilor.

 Așa că voi, cei care sunteți în primul sau poate al doilea an de facultate, nu ratați șansa de a vă simți extraordinari. Vă zic eu, merită!”

 

Bogdan Obreja, Junior Copywriter @Agentia Armada:

„Nu pot să spun exact de ce m-am înscris în PRIME. Mi-au spus niște colege hai și m-am dus. În următorii 3 ani asociația a fost o bună parte din viața mea.

Știu, sună puțin a forever alone, dar:

  • Colegii mei de atunci sunt acum oameni de agenție premiați la festivaluri importante sau manageri în companii (și îmi răspund oricând la telefon pentru un sfat)
  • După 6 luni de PRIME am reușit să mă și angajez (a fost o super cool experiență de viață)
  • Notele de la facultate n-au suferit, ba dimpotrivă (de multe ori puneam fix experianța din PRIME în proiecte și luam 10)

Mai pe scurt spus: Dacă nu era PRIME-ul, nu cred că azi mă trezeam cu zâmbetul pe buze, la 8 dimineața, știind că mă duc la locul de muncă la care am visat de la 19 ani.

Și, ca să fiu și puțin cheesy, nici nu-mi întâlneam cel mai bun prieten.

Sfatul meu? Aplică și lasă-ți energia tinereții să te ducă ușor-ușor spre cariera pe care acum doar ți-o imaginezi.

Mult succes!”

 

Alin Pandaru (Pandutzu), Daily Vlogger @Pandutzu:

„Dacă vrei o carieră în PR și comunicare nu e suficient să mergi doar la facultate și să faci proiectele pe care ți le dau profesorii. Cu o diplomă nu faci nimic, iar fără experiență nu te angajează nimeni. În PRIME ai ocazia de a căpăta acea experiență și de a te duce la un interviu cu un know-how pe care agențiile deja îl așteaptă de la noii angajați.

Pe lângă faptul că înțelegi cum e treaba cu lucrul în echipă și cum e să coordonezi o echipă, prin intermediul PRIME România ai ocazia de a lua contact direct cu această lume. Fie că vei contacta un specialist în PR care să fie vorbitor la unul din evenimentele tale, fie că vei contacta brand manageri sau oameni cheie din companiile care îți vor sponsoriza evenimentul sau chiar vei avea surpriza că oameni de seama din domeniu să vină ca participanți la unul din evenimentele organizate de tine. Și dacă ești bun, fii sigur că vei fi remarcat.”

*Dacă vrei să citești mai mult despre PRIME prin ochii lui Pandutzu, noi am preluat doar un fragment. Bineînțeles că poți citi tot aici, iar dacă încă ești curios, și aici.

 

Ștefan Craiciu, Marketing Manager @Diverta:

„PRIME e ca un super-job, unde recompensa e mai valoroasă decât toți banii: zâmbetele şi mulțumirile participanților de la evenimentele organizate, apoi coordonate de tine.

Pe lângă asta, PRIME e ca o super-şcoală de comunicare, unde înveți, apoi îi înveți pe ceilalți tot ce ai învățat anterior în asociație sau din ce ai citit. Pui totul pe masă, plus devotament şi entuziasm, iar proiectele ies bine

Şcoala asta m-a transformat dintr-un absolvent de mate-info, care vorbea doar cu PC-ul, într-un om friendly.

PRIME te aşteaptă să scrii o nouă filă de poveste din viața de PRIME-ist.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *