Promodeus – Find your (in)signature style

Pe măsură ce creștem, ne diferențiem unii de ceilalți, învățăm cât este de important să ne formăm stilul personal și ne place să ne definim în funcție de ce lucruri iubim. Mai ales în anii studenției, hobby-urile, pasiunile, precum și felul în care ne prezentăm spun o poveste întreagă despre noi și felul nostru de a fi.

Anul acesta, Promodeus s-a implicat cu entuziasm în crearea poveștii Școlii de Iarnă marca PRIME, asigurând fiecărui participant câștigător câte o magică insignă care să le fie atât amintire, cât și semn de apartenență în asociație, numai bun de purtat la vedere. Insignele norocoase au fost primite cu mare bucurie de studenții  care le-au găsit locul imediat pe ghiozdane, bluze sau eșarfe.  

Având disponibilă o gamă variată, la Promodeus poți găsi de la insigne, ecusoane, brelocuri, până la trofeuri și plachete. Astfel, îți poți pune transpune în realitate logo-ul, mesajul sau design-ul pe care îl ai în minte, poți aduce la viață o idee amuzantă, ori surprinde un prieten cu un cadou făcut din suflet. Imaginează-ți cum ar arăta rucsacul tău, trecut prin multe experiențe, acoperit de acele insigne pe care le-ai dorit atât de mult, dar care nu erau disponibile online.

 

Cu ocazia SDI-ului, Promodeus a creat pentru #humansofPRIME un accesoriu jucăuș și la modă ce le va purta noroc studenților în drumurile pline de peripeții care îi așteaptă. Așadar, orice idee ai avea în minte, asigură-te de două lucruri: că e plină de originalitate și că încerci să o aduci la realitate! Cum? Stai fără grijă! Prietenii nostri de la Promodeus se vor ocupa de restul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *