Respiro&Learn

Cu toții suntem influențați, fie că vrem sau nu, de criticile celor din jur. Pe cele pozitive le primim cu mândrie, dar cu cele negative ce facem? Dacă nu ești genul de persoană care vede partea plină a paharului, aceste comentarii te pot afecta atât pe moment, cât și în dezvoltarea ta personală. Ceea ce este important este să luăm ce e mai bun din fiecare critică negativă și să o folosim în avantajul nostru, pentru a ne dezvolta personalitatea într-un sens pozitiv.

 

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a putea să gândești mai pozitiv, Respiro Learning este organizația de care ai nevoie.

Noua generație este cea mai predispusă la lipsa de pozitivitate și entuziasm, iar cei de la Respiro au ca scop sprijinirea tinerilor de a vedea partea plină a paharului în orice situație, pentru ca ulterior, aceștia să-și poată construi un viitor armonios.

 

Alături de ei poți învăța să te bucuri de orice moment în viață, să vrei mereu să știi mai mult și să îți dorești să atingi excelența în ceea ce faci. Pentru a te sprijini,

organizația îți pune la dispoziție workshopuri, evenimente cultural-educative și cursuri online, dar și alte informații de calitate care te vor îndruma.

În Respiro vei găsi numai oameni cool, gata să te ajute la orice pas și să-ți împartă din energia lor pozitivă. Cum știm asta? PRIME România este unul dintre prietenii vechi ai acestei organizații și ne bucurăm să spunem că ei ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să creștem, exact așa cum te pot ajuta și pe tine.

Deci, dacă ai între 15 și 30 de ani și vrei și tu să cunoști cei mai calzi oameni, te invităm să-i contactezi pe prietenii de la Respiro Learning pe paginile lor de Facebook, Instagram sau LinkedIn!

Sursă foto: Cover, Foto1

Articol scris de: Neagu Nicola, PR Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *